facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubelhallen Kolham

Meubelhallen Kolham

Info

De meubelzaak van Kolham en omstreken.
Voor al uw meubels, keukens, vloeren en gordijnen.
Van klassiek tot zeer modern

Adres: Knijpslaan 182, 9615 BJ Kolham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0598-394898
Stad: Kolham
Route: Knijpslaan 182
Postcode: 9615 BJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: meubelhallen kolham openingstijden, meubelhallen kolham kasten, meubelhallen kolham folder, meubelhallen kolham keukens, meubelhallen kolham eettafel, meubelhallen kolham matrassen, meubelhallen kolham bedden, meubelhallen kolham salontafels
Recensies
Wil even mijn Dank uitspreken over de fantastische service. We hebben een tweedehands stoel overgenomen die nu 3 jaar oud is. Sta-op Stoel ging kapot buiten de garantie, maar de service afdeling heeft me fantastisch geholpen aan onderdelen. Stoel werkt weer als nieuw en mijn gehandicapte broer kan weer fatsoenlijk zitten. Nogmaals dank voor de service, dikke pluim
Niks van gevonden altijd al niet. Niet aan mij besteed. Ik date altijd daar op de parkeerplaats ben ook vaak in de winkel geweest het voelde bij mij als een magazijn aan en ik heb zelf jaren in V&D gewerkt dus ik weet hoe het hoort te zijn.
Keuken gekocht en geplaatst slaapkamerkast gekocht Super zaak echte aanrader
Beetje aan het lijntje gehouden door de mevrouw van de beddenafdeling, moest nog iets afgehandeld worden, maar dat zou zo klaar zijn, 50 minuten later....nog bezig......tussendoor nog geïnformeerd....zou zo klaar zijn.....het is beter om te zeggen dat iets lang gaat duren, dan weet je waar je aan toe bent, al met al jammer van de tijd. In totaal bijna een uur in deze winkel geweest voor niets.
onlangs een eetkamer tafel en 4 bijpassende stoelen gekocht. Onlangs geleverd. Bij de verkoop gevraagd of ik gelijk kan betalen. Lastig beter van niet. Pinnen bij aflevering. Helaas bij aflevering geen pin. Moest gelijk per bank betalen en medewerker wilde bankrekening zien dat het betaald was Hoe privacy. Bij aankoop gevraagd of we de stoelen moesten impregneren. Ja wel verstandig maar moet jezelf doen. De tafel geleverd gekregen maar wat vragen over het onbehandeld houten tafelblad. Door de verkoper niet op gewezen dat je deze zelf nog moet behandelen met een sealer. Verkopen kunnen ze snel, goeie informatie lijkt toch lastiger. Dus niet helemaal tevreden ondanks dat we voor de sealer niet hebben betaald.
Heel lastig om goed te beoordelen. Een enorme opslagplek in veelvoud. Ik geef 4 sterren omdat ik niet echt gezellig vond om er doorheen te lopen. Aan de andere kant is er een behoorlijk ruime keuze. En dat is uitstekend. De medewerkers zijn vriendelijk. We hebben een paar stoelen gezien die we aangenaam vonden om op te zitten. Kortom, ondanks de wellicht 4 sterren gaan ze on zeker terug zien.
Prima uitleg,vriendelijke medewerkers. Koffie en thee staat klaar.
Mooie ruime winkel met een groot assortiment. Goeie service de prijzen zijn aan de wat hogere kant. Maar dit zijn ook geen ikea meubels prijs qualiteit is zeer goed.
Zoveel aanbod, ze laten je lekker met rust zodat je rustig kunt rondkijken. We hebben onze keuze nog niet gemaakt maar gaan zeker terug .
Onze bank is snel en vakkundig gerepareerd, en ook nog eens tegen een zeer schappelijke prijs. Uitstekende service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid