facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubel Outlet Capelle XL

Meubel Outlet Capelle XL

Info

Aan de LYLANTSE BAAN 9b in Capelle aan den IJssel. Alles gaat weg met 60% korting en 75% korting. Alle meubelen, zoals banken, stoelen, kasten, tafels, boxspring, linnenkasten en nog veel meer gaan tot 70% korting de deur uit



"Je bent van harte welkom bij onze Swiss Sense beddenwinkel in Capelle aan den IJssel. In deze outlet vind je naast boxsprings, bedden, beddengoed en matrassen uit onze reguliere collecties ook extra voordelige bedden. Het fijnste ligcomfort voor de beste prijs.Kom maar gerust uren proefliggen, zoals je thuis ook slaapt. Ontdek wat je nu echt fijn vindt en wat jouw wensen en behoeften zijn. Niemand is hetzelfde, daarom kun je eindeloos variëren.Onze deskundige slaapadviseurs staan klaar om je persoonlijk advies te geven. Zo vinden we samen hét bed voor jou, op jouw lijf geschreven.Swiss Sense - For. Every. Body."
Adres: Lylantse Baan 9, 2908LG Capelle, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Capelle
Route: Lylantse Baan 9
Postcode: 2908LG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IQonya IQonya 1 km Wat mij betreft dit is de beste bedrijf in Nederland. Mensen zijn erg behulpzaam en b...
De Betonstuc-specialist B.V. De Betonstuc-specialist B.V. 3 km Betonstuc voor badkamers, keukens, woonkamers, wanden en vloeren. Ook gietvloeren
Recensies
Swiss sense neemt heel graag je geld maar als ze schade veroorzaken aan je woning zijn ze dan heel arrogant, moeielijk te bereiken en frustrerend. Vanochtend heb ik ENORME schade gehad aan gloednieuw vloer en schilderwerk twv meer dan 12 000 eur en alles wat ik te horen krijg is dat swiss sense binnen 3 a 5 werkdagen contact met mij opneemt. Geen enkele info over waarop ik kan rekenen, hoe snel dat wordt hersteld en vergoed niks nothing nada. SUPER AGGRESSIEVE MONTEURS OOK!! Grote mond, weinig kennis van zaken! Ik had het gevoel dat ze bijna opzettelijk schade aan mijn muren deden. Ik werd als een vrouw alleen thuis OOK VRESELIJK GEINTIMIDEERD. vrouwenonvriendelijke bedrijf is swiss sense. 0 sterren van 0 afschuwelijke service. Nooit meer!!
Goede service in de winkel bij aankoop, echter de levering een ramp! In de winkel specifiek gevraagd om op de 1e verdieping te leveren met steigers omdat het via de trap niet zou gaan. Bij levering zeiden de bezorgers dat het onmogelijk was. Ze lieten het bed gewoon in de woonkamer achter ​​en ik moest een ander bedrijf inhuren om het naar de slaapkamer te brengen. Na een klacht te hebben ingediend hebben zij mij een voucher van 50 euro aangeboden wat ik bij hun kan spenderen. Wat natuurlijk de kosten die ik gemaakt heb niet dekt!
Wij zijn er heel goed geslaagd! Een paar weken geleden al voor een bed. Vandaag nog wat accessoires. Weer vriendelijk en deskundig geadviseerd en weer geslaagd!
Zo fijn personeel en we hebben er een mooi bed gekocht.
Slapen inmiddels al weer ruim een jaar op onze swiss sense matrassen. Indertijd erg goed geholpen door Wanda. Top zaak
Hele goede service We zijn ook geslaagd, en hebben een boxspring aangeschaft. Maar dankzij de corona, lange levertijden.
Zeer goed geholpen, vriendelijke medewerkster, fijne zaak.
De producten zijn mooi maar het personeel niet. Kom je binnen blijven 3 man personeel gewoon zitten na 10 minuten ga ik vragen of iemand me kan helpen kijken ze mekaar aan en met moeite staat er 1 op . Dan zijn de dekbedden ook niet op voorraad.
Wisselende ervaringen met deze toko. Eerste keer werden we slecht geholpen, zonder enig advies. Uiteindelijk ook helaas verkeerde topper gekocht, Swiss sense Nederland gaat dit recht zetten.
Vandaag super goed en zeer vriendelijk geholpen. Ik ben zeer deskundig geadviseerd door dhr Waqar en hij nam alle tijd om voor mij het juiste bed te vinden. Hartelijk dank voor de goede service. Ik kan niet wachten totdat ons bed er is.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Meubel Outlet Capelle XL met het openbaar vervoer


Capelle a/d IJssel, Schinkelsebaan 290 meter
190
Capelle a/d IJssel, Schinkelsebaan 290 meter
190
Capelle a/d IJssel, Vlierbaan 460 meter
190
Capelle a/d IJssel, Vlierbaan 500 meter
190

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid