facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meubel Nieuwe Stijl Weert

Meubel Nieuwe Stijl Weert

Info

Sfeervol wonen bij Meubel Nieuwe Stijl.Specialist in relaxfauteuils, ons motto: Relaxen... Puur genieten. Roermondseweg 109, Weert, NL. Naast Beterbed.



"Sfeervolle winkelen bij Meubel Nieuwe Stijl.We hebben we een eigen interieuradviseur in huis. Zij helpt je bij het bedenken en ontwerpen van een woonplan. Het maakt niet uit of dat nu voor je woonkamer of je slaapkamer is. Op basis van je woonstijl die we indien nodig vooraf samen vaststellen en de plattegrond van de ruimte maakt zij een duidelijke tekening van hoe het zou kunnen worden. Zo krijg je een interieur met een geheel eigen identiteit.Onze interieuradviseurs gaan voor je aan de slag met het tekenen van een bovenaanzicht van de kamer, uiteraard met de juiste maten. Met behulp van een moodboard worden alle ideeën en mogelijkheden overzichtelijk gepresenteerd. Loop eens binnen en laat u verrassen."
Adres: Roermondseweg 109, 6004AR Weert
Telefoonnummer: 0031495540079
ln.ljitsewueinlebuem@ofni
Stad: Weert
Route: Roermondseweg 109
Postcode: 6004AR


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: openingstijden meubel nieuwe stijl weert, meubels weert, meubel outlet weert weert, meubelzaken weert, roermondseweg 109 weert, buco weert, meubel nieuwe stijl gaat verhuizen, profijt meubel weert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
REFRI interiors by emotion REFRI interiors by emotion 111 meter Hele fijne winkel met goed personeel. We hebben echt top interieuradvies gehad en zij...
Meubel & Outlet Weert Meubel & Outlet Weert 284 meter Meubel & Outlet Weert, Uw partner op het gebied van betaalbaar en kwalitatief goed zi...
Teddy's Design Teddy's Design 902 meter Teddy's Design ontwerpt en maakt unieke tassen van leer.
ShoezZ by GlamZ ShoezZ by GlamZ 2 km Deze winkel houdt zich in 1e instantie niet aan de wet als je als klant na enkele maa...
Beautiek Esperance Beautiek Esperance 2 km Prachtige idyllisch winkeltje en nagels lakken. Hele fijne ontvangst en ruime kennis.
De Graef Wonen voor een landelijk & sfeervol interieur De Graef Wonen voor een landelijk & sfeervol... 2 km Prima geholpen, niks is te veel. Fijn personeel.
Profijt Meubel Profijt Meubel 3 km Aantal jaar geleden hier een bank gekocht. Nog in het eerste jaar kwamen er vreemde d...
Buco Wooncentrum Buco Wooncentrum 3 km Na 5 jaar begaf de elektrische bedbodemverstelling van onze boxspring het. Het proble...
Recensies
Mooie spullen gekocht en zagen er kwalitatief ook goed uit. Prijs was zeker niet te hoog maar ook niet van ‘goedkoop is duurkoop’ . Helaas bleek na 2 jaar de stof van de stoelen te verpulveren. Eigenaar gaf aan dat dit normaal was. Bijna €800 betaald per stoel. Deskundige stoffeerder gevraagd: stof bleek ongeschikt om stoel te stofferen. Nooit meer naar toe gaan.
Na al jaren zeer tevreden te zijn met onze aankoop in 2008 van een eetkamertafel en stoelen zijn we wederom super fijn geholpen in jullie prachtige zaak. Complimenten voor de fijne verkoop die Roy met ons heeft afgehandeld. Fijn om te zien dat iemand je herkend van een vorige keer dat je alleen voor informatie kwam. Dat is o zo belangrijk, zeker in deze gekke tijd. We hopen ook van deze nieuwe bank en stoel veel plezier te hebben.
Wij hebben een mooie U-bank gekocht. Wij zijn erg tevreden! Dit begon al met het aangename bezoek aan de winkel. Daar was het meedenken en het contact al goed. Na de bestelling werden wij keurig op de hoogte gehouden van de levering. De bank werd door twee vakkundige mensen netjes geplaatst en alles is netjes opgeruimd. De kwaliteit van de bank voelt ook goed! Wij hadden daarnaast ook gekozen voor de extra optie om 5 jaar garantie te nemen voor een schappelijke prijs. Het is daarnaast ook een mooie winkel met leuke producten! Bedankt voor de mooie bank! ga zo door.
Wij zijn super tevreden met de service van Meubel Nieuwe Stijl! Met name door de fijne afspraken die we hebben gehad met Sanne. Zij is heel kundig en neemt echt de tijd om met je te kijken naar de meubels en hoe deze matchen met je huis. Daarnaast heerst er een hele relaxte en niet opdringerige sfeer, waardoor wij er heel graag kwamen! : Nogmaals bedankt Sanne!
Relaxstoelen gekocht en bezorgd. Goed advies in de winkel omtrent de verschillende maat en de kleur en vergelijk met andere stoelen. Ze had alle tijd voor ons. Ze zitten heerlijk, de kleur is prachtig, de maat is goed. Netjes bezorgd met nog uitleg. Top winkel. We hebben er al vaker aankopen gedaan.
Fijne ervaring over meubelzaak “Nieuwe Stijl” in weert. Mooie gezellige winkel. Zeer uitgebreide collectie meubels in een mooie opstelling geplaatst waardoor je een goeie indruk krijgt van hoe de meubels in de eigen huissituatie staan. Vriendelijk en proffesioneel personeel. Na even rondgekeken te hebben, vriendelijk benaderd door een verkoper en werden we uitgenodigd voor een kopje koffie. Zeer goede informatie en uitleg gekregen over het product. bankstel Levering. Het product bankstel werd ruim binnen de afgesproken tijd, door personeel van de zaak bezorgd. Niet te flauw voor extra werk. Door te weinig ruimte om het product goed binnen te krijgen hebben zij de voordeur en kamerdeur moeten verwijderen. Dit hebben zij vakkundig gedaan en ook weer terug geplaatst. Het verpakkingsmateriaal hebben zij mee genomen. Wij zijn zeer tevreden.
Super fijne service! We hebben een boxspring gekocht en werd op tijd geleverd. Alleen de topper was vergeten door een fout. Dat kan gebeuren. Geen probleem. Deze werd zoals beloofd snel nageleverd. Meer dan lof voor deze zaak!
Ik heb drie jaar geleden een bank gekocht bij meubels nieuwe stijl met vijf jaar garantie op de stof. Na een ongelukje thuis hadden we een vlek die er niet meer uitging. Na contact met ze hebben ze dit heel netjes opgelost. Bedankt!!!!
Een week geleden is onze nieuwe elektrische boxpring geleverd. Eerst verzetten ze de tijd 2 uurtjes later en toen ze er waren, kwamen ze er achter dat een motor niet werkte. Na 2 keer zelf te moeten bellen hebben ze de goede motor gemonteerd. De service was niet optimaal we zijn niet goed geïnformeerd over de verschillende soorten bedden ect. hierdoor hebben we nu helaas niet het bed dat we hadden verwacht. Hier willen ze verder geen discussie over.
Afgelopen week zijn onze nieuwe meubels bezorgd. Heel Nederland rondgereisd en meubelzaken bezocht. Uiteindelijk toch bij Meubel Nieuwe Stijl/Beau Home in Weert gekocht. Super tevreden zijn we. Ruime keuze, deskundig advies en zeker ook de prijsklasse is acceptabel. Vandaag compleet gemaakt met een mooi vloerkleed en accessoires. Een dikke pluim voor de adviseurs en niet te vergeten de bezorgers van Meubel Nieuw Stijl/Beau Home in Weert.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid