facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor metzEnergy

metzEnergy

Info

Eerlijk en goed advies aangevuld met vakkundige installatie van zonnepanelen, laadpunten & thuisopslag van energie.



"Eerlijk en goed advies aangevuld met vakkundige installatie van zonnepanelen, laadpunten & thuisopslag van energie.Duurzame energie is gelukkig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Zonnepanelen, warmtepompen maar ook elektrische auto's worden steeds meer gemeengoed. metzEnergy biedt met kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen, omvormers & montagematerialen een totaalpakket waarmee wij u volledig ontzorgen. Ook de ontwikkelingen op het gebied van elektrische auto's worden op de voet gevolgd inclusief de benodigde laadvoorzieningen waarmee wij u ondersteunen."
Adres:
Telefoonnummer: 0318786667
Stad: Lunteren


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 20:30
Dinsdag: 07:30 - 20:30
Woensdag: 07:30 - 20:30
Donderdag: 07:30 - 20:30
Vrijdag: 07:30 - 20:30
Zaterdag: 08:00 - 18:00

Recensies
Zeer tevreden over de geleverde producten en diensten. De installatie is prima verlopen. Goede en duidelijke communicatie! In 2019 de eerste levering gehad van metzEnergy en in augustus 2022 nog eens 19 panelen. Ook de Wallbox voor het opladen van de elektrische auto is door metzEnergy gleverd en geplaatst!
Snelle service, goede kwaliteit/prijs verhouding. Alles wordt geregeld met een persoon, hierdoor korte lijnen en duidelijkheid. Ook na de installatie wordt er nog gevolgd of de zonnepanelen goed hun werk doen. Zeker aan te raden
Goed contact, goed meegedacht over installatie, prima aangegeven wat we zelf konden doen en de uiteindelijke installatie ging goed en vlot. Ook de administratieve afhandeling ging vlekkeloos.
Deskundig advies, goede service en nazorg. Ons dak ligt vol met panelen van metzEnergy. Na een deskundig en op maat advies hebben we voor metzEnergy gekozen. We hebben hier nog geen moment spijt van gehad. De installatie ging voortvarend en de afhandeling van alle administratieve rompslomp werd ons uit handen genomen. We kunnen metzEnergy u van harte aanbevelen.
Niek is een enthousiast en betrouwbaar mens. Niet alleen levert hij volgens afspraak en is hij betrokken bij het gehele proces, hij is ook scherp geprijsd. Research wees uit dat hij de beste aanbieder was in de markt, de uitvoering bevestigde dat alleen maar. Een goed en zeer vriendelijk team van mensen heeft de panelen geïnstalleerd en netjes opgeruimd. Ik kan Niek en zijn bedrijf enkel aanbevelen.
Zeer tevreden met de plaatsing van de zonnepanelen. Altijd bereikbaar voor vragen en de plaatsing is soepel en naar tevredenheid verlopen.
Goede service en ik raad een ieder zeker aan om via dit bedrijf zonnepanelen te laten installeren. Vanuit de bouw lagen er al 2 zonnepanelen op en die hebben we kunnen gebruiken in het huidige zonnepanelen systeem.
Na verschillende partijen te hebben geraadpleegd gekozen voor MetzEnergy vanwege de persoonlijke benadering en het meedenken. Zeer tevreden met het eindresultaat. Ook de nazorg kleine verbindingsproblemen met de omvormer is top verzorgd!
Na ruim twee jaar bij MetzEnergy teruggekomen voor 17 extra panelen. Binnen een dag waren ze aan de applicatie toegevoegd dus ik kan ze goed volgen. Opnieuw ben ik helemaal tevreden.
Goede service , fijn en vriendelijk geholpen . Ook nadat de rekening voldaan is kun je nog steeds met je vragen terecht en wordt je netjes geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid