facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Metz Tweewielers

Metz Tweewielers
"Wij verkopen en repareren scooters fietsen kinderfietsen bromfietsen elektrische fietsen elektrische scooters motorfietsen en motorscooters.Tevens hebben wij een eigen haal en brengservice, ook voor Zaandam, Purmerend, Westzaan, Krommenie en omstreken.Wij hebben bovenverdieping met een ruim assortiment tweewielers op voorraad.Dealer van QWIC, RIH, Cortina, Dracat, E-bike das original,Giant, Alpina, Kymco, AGM, Advanced Sym, Rieu bybike Super Soco en NIUWij leveren ook Piaggio en Vespa."
Adres: Dorpsstraat 367 , Assendelft 1566 BD, NL
Telefoonnummer: 075 687 1202
Stad: Assendelft
Route: Dorpsstraat 367
Postcode: 1566 BD



op zoek naar gerelateerd: Wormerveer TWEEWIELERS, Elektrische fiets kopen Zaandam, Tweewielercentrum Krommenie, Fietsenwinkel Zaandam, Fatbike kopen Zaandam, RIH Movenda Review, Bakfiets Krommenie, All Bikes Rotterdam
Recensies
Altijd goede service. Scooter voor mijn vrouw gekocht en in onderhoud. Daarvoor ook al jaren scooter in onderhoud. Donnie regelt zaken netjes. Top!
Al jaren breng ik mijn scooter hier voor onderhoud. Altijd goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel! Zeer tevreden.
Zolang we in Assendelft 1995 wonen altijd onze nieuwe fietsen bij Metz gekocht, inclusief de kinderfietsen. 2,5 jaar geleden was de accu van mijn Koga defect. Volgens de eigenaar van de winkel was de fiets het meer dan waard om een nieuwe accu in te zetten a E 617,50. twee maanden later wilde ik de fiets, samen met die van mijn vrouw inruilen. Toen waren de fietsen ineens "niets" meer waard. Moest ze zelf maar gaan verkopen. Bij andere fietsenwinkel een nieuwe set gekocht en de oude aan mijn zoon overgedragen. Die fietste er dagelijks op. Nu na 2,5 jaar is de accu wederom defect. Volgens de eigenaar door een diepteontlading doordat de fiets langere tijd niet is opgeladen. Dit is pertinent niet het geval. De fiets is dagelijks gebruikt en wekelijks meerdere keren opgeladen. Metz zou meerdere deskundigen telefonisch geraadpleegd hebben en blijft van mening dat de fiets langere tijd niet is opgeladen. Kan/wil verder niets doen. Normaal zou de accu langer mee moeten gaan, maar een diepteontlading is volgens Metz eigen schuld. Volgens mij heeft hij me 2,5 jaar geleden een ondeugdelijke accu verkocht. Update 29/11/2022 Een paar weken geleden voor een second opinion met de fiets naar Kroone Liefting in Limmen gegaan, waar we inmiddels 3 nieuwe fietsen hebben gekocht. In mijn bijzijn werd de fiets aan de computer verbonden. Een paar minuten later kreeg ik een uitgeprint diagnoseformulier overhandigd. Hieruit bleek dat de conditie van de batterijcellen 100% was, de batterij nul diepteontladingen had gehad en nog voor 38% geladen was. Door de monteur werd meteen aangegeven dat de houder van het display op het stuur defect was. Hier had ik nog 1 van liggen. Deze gemonteerd en de fiets is weer 100% in orde Met het diagnoseformulier terug gegaan naar Metz. Eigenaar Rob gevraagd naar zijn reactie. Eerste reactie was: Mooi dat het is opgelost. Na wat doorpraten kwam er een soort van excuus met als aanvulling: Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Het kwam niet in hem op om uit eigen beweging te vragen of ik bij Kroone Liefting kosten had gemaakt. Mijn conclusie: Of bij Metz hebben ze geen verstand van elektrische fietsen, of je wordt keihard belazerd, waarbij je ook nog wordt beschuldigd dat de batterij door eigen schuld defect is gegaan.
Mooie qwic fiets daar gekocht. Goed geholpen en erg gastvrij. Top zaak.
Aangenaam verrast… Onze Vespa is bijna 9 jaar oud… aangenaam verrast hoe er mee gedacht werd over het wel of niet uit te voeren onderhoud. Na een uitvoerige toelichting kregen we een offerte en die week er na is het onderhoud uitgevoerd conform gemaakte afspraak. De scooter is weer tip top! We zijn er ontzettend blij mee!
Zadel is weer vastgezet van onze dochter die onderweg met een pech gevalletje kwam te zitten. Super lief geholpen met ook nog een gratis advies om het de volgende keer te voorkomen. Bedankt !
Twee keer geweest. 1 keer voor een zadel. Duidelijk verteld wat voor problemen mijn man ervaarde bij zijn zadel. Het zadel wat verkocht werd in de winkel was echt het beste zadel voor mijn man volgens de verkoper. Helaas was dit niet het juiste advies want nog steeds pijn. Voor ventiel langs geweest. Mijn man: deze past niet op de brommer. Ja hoor deze zou wel passen. Past dus niet. Nu maar online bij een webwinkel besteld en deze past prima. Adviezen zijn in twee gevallen van de twee keer dat we hier kwamen niet goed. Jammer want het is heel handig een tweewielerwinkel in de buurt te hebben.
Waardeloze service. Elektrische fiets was meer dan een week in reparatie, en hebben ze gewoon buiten in de regen laten staan. Voor reparatie deed de elektrische ondersteuning het nog. Daarna accu helemaal verroest, kan weggegooid worden. Wel gewoon€150 reparatie kosten moeten betalen.
Geweldige vakmensen! Staan altijd voor je klaar, ga zo door mannen!
het eerste wat in mij opkomt is eerlijkheid, openheid en een goede stand van zaken. IK kom zelf niet uit de buurt van Assendelft, maar heb er toch voor gekozen om bij Gerard Metz mijn motor in onderhoud te doen. ik heb een tweede hands motor gekocht en had wat vragen over wat onderdelenzoelas de vario, de Kymco dealer bij mij in de buurt kwam alleen maar met het antwoord "dan moet ik eerst zien" ook over prijzen bleef alles vaag. Via internet ben ik terrecht gekomen bij Geragd Metz, en kreeg meteen een duidlijk antwoord "meneer maak je niet druk je kunt nog best wat kilometers rijden, mocht je voor een beurt komen checken we meteen dat onderdeel" zo gezegd zo gedaan. nu bij het tweede bezoek was er helaas een onderdeel stuk die besteld moest worden, hier ging even wat mis waardoor ik wat langer moest wachten. Kan gebeuren!!, het aller belangrijkstre is dat men er eerlijk en open over was, ze hebben dit netjes met mij gecommuniceerd en met opties gekomen zoals een vervangende motorscooter. als afsluiter over het personeel, ze geven mij een goed welkom gevoel en luisteren naar duidelijk naar de wensen van de klant. leuke zaak om terug te komen Gr Geert
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid