facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MetvanDijk Coaching

MetvanDijk Coaching

Info

Dé Coachingspraktijk waar jóuw Coachvraag centraal staat zodat jij JOUW antwoorden vindt! Korte effectieve trajecten. Coaching met een grote C.



"Als personal trainer en coach begeleid ik jou naar jouw zelfgekozen doelen. Door middel van leefstijl begeleiding op het gebied van voeding, stress en slaap in combinatie met beweging zorgen we voor een duurzaam resultaat. Ik leer jou tools die jij de rest van je leven kan gebruiken."
Adres: Swanneblomstrjitte 37, 9081 EX Stiens
Telefoonnummer: +31629593064
Stad: Stiens
Route: Swanneblomstrjitte 37
Postcode: 9081 EX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fitze Fitze 1 km Doet wat een goede personal trainer moet doen, hij stimuleerd,past het training schem...
Recensies
Wat mij betreft raad ik iedereen Max aan! De naam 'Coach Max' doet hij volledig eer aan. Niet zomaar een personal trainer nee, zowel op fysiek als mentaal vlak weet hij je op de juiste manier te begeleiden. Sporten met Max is voor mij een mega uitlaatklep. Mijn hoofd mag even "uit" staan en ik kan erop vertrouwen, dat ik in goede handen ben. Hij haalt het onderste uit de kan of stapt juist even op de rem wanneer dit nodig is. Als je sport met Max, kun je rekenen op een flinke dosis deskundigheid en een grote snuf plezier en support.
Max zorgt er met zijn enthousiaste houding en prettig ingerichte lessen voor dat jij je doel kunt bereiken. Ik heb meegedaan aan het 8-weekse lifestyle traject. Diëten is kcal tellen. Dat ene gebakje kun je best nemen, als het binnen je totale kcal valt. Ik heb mijn doel bereikt + de motivatie gevonden om het sporten door te zetten. Thanks Max! De strippenkaart is gekocht
Ruim 2 jaar geleden gestart bij Max omdat ik veel kniepijn ervaarde, meisjesknie werd het genoemd. Klachten gingen snel weg en het werd trainen om sterker te worden. Met hulp van Max kreeg ik veel plezier in trainen en heb veel doelen kunnen bereiken. Ik raad Coach Max zeker aan iedereen aan. BEDANKT VOOR ALLES!
Leefstijl traject van 8 weken gevolgd. Mijn doel was om weer in de actieve flow te komen. Door Max zijn leuke invulling van de trainingen is het plezier in sporten weer terug en is mijn doel bereikt!
Bijna 3 jaar geleden begonnen met Sporten bij Max. Mijn doelen waren mijn rugklachten verminderen, afvallen, gezonder en fitter worden. Veel geleerd in deze tijd over voeding, gewoontes en op het gebied van sporten veel bereikt. Zijn coaching en kennis hebben mij anders doen denken en heb ik mijn doelen behaald. Bijna 14kg afgevallen en nu al een jaar stabiel gewicht en de rugklachten die ik had zijn over.
Afgelopen half jaar bij Max getraind en ik ben heel blij dat ik die stap heb gezet. De trainingen waren leerzaam en gevarieerd. Max is erg deskundig en wist het maximale uit mij te halen. Mijn doel was om wat kilo's af te vallen en dit is gelukt. Mede doordat Max mij heeft geleerd dat diëten niet werkt, maar een definitieve verandering in eetgewoontes wel. Elke dag wat lekkers hoort erbij : . Ik raad het iedereen aan om bij hem te gaan trainen.
Max is een top trainer! Na veel blessure leed begonnen met krachttraining onder begeleiding van Max. Nu 2 jaar laten sport ik nog steeds bij Max met veel plezier en zonder pijn! Max heeft aandacht voor het fysieke en mentale stuk. Motiveert wanneer het nodig is, maar luistert ook echt goed naar je als je aanpassingen nodig hebt in de bewegingen. Raad hem aan iedereen aan!
Max maakt van "moeten" "willen" en dat is waar je naartoe wilt. Ik ben oprecht blij dat ik voor hulp bij hem heb aangeklopt. Bedankt voor het sparren Max letterlijk en figuurlijk!
Na de zwangerschap wilde ik graag het sporten weer rustig oppakken maar wist niet goed waar te beginnen. Door prettige en gerichte begeleiding van Max voer ik de oefeningen weer effectief uit en voorkom ik blessures. Ook qua voeding heeft hij mij goede tips en handvaten gegeven. Ik raak nu op een gezonde manier mijn laatste zwangerschapskilo’s kwijt!
Ik train nu ongeveer 2 maanden met Max en hij neemt echt de tijd voor mij. Max is een erg professionele en motiverende begeleider, want tijdens de trainingen word ik continu uitgedaagd en zorgt hij ervoor dat ik het uiterste uit mezelf haal! Doordat Max mij bewust maakt van mijn voeding en bruikbare tips geeft, zie ik nog sneller progressie! Kortom, ik zou Max aan iedereen aanbevelen die opzoek is naar een kundige trainer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid