facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Metrolux Raamdecoratie & Interieuradvies

Metrolux Raamdecoratie & Interieuradvies

Info

Metrolux is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in raamdecoratie en interieuradvies op maat d.m.v. een persoonlijk advies bij je thuis of bij je bedrijf!

Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend.

Geschiedenis

Ben je op zoek naar een persoonlijk raamdecoratie of gordijnadvies? Dan ben je bij ons op het juiste adres ! Al meer dan 20 jaar komen wij bij aankoop van raamdecoratie, binnenzonwering of gordijnen bij onze klanten op locatie voor advies. We nemen stalen, materialen, kleuren en voorbeelden mee. Samen kijken we in alle rust naar functionaliteit, kleur, materiaal, sfeer, formaat en of het goed past in jouw interieur. Deze toegevoegde waarde leveren we bij alle aankopen want wij willen graag dat je blij wordt en blijft van je aankoop.

Interieuradvies op maat

Heb je net een nieuw huis gekocht, heb je verbouwingsplannen of wil je gewoon je woon-of werkruimte wat mooier of gezelliger maken ? En vind je het lastig om keuzes voor je interieur te maken in combinatie met de kleur of type raambekleding ? Ook daarmee helpen we je graag ! Samen kijken we wat bij je past maar zeker net zo belangrijk wat past bij elkaar ? Licht, rust en ruimte en het gebruik van tijdloze en pure materialen zijn hierbij veelal de uitgangspunten voor jouw interieur. Maak dus gerust een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend advies bij je thuis of bij je bedrijf!

Of kijk voor meer informatie op onze website www.metrolux.nl



"Ben je op zoek naar een persoonlijk raamdecoratie of gordijnadvies? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Al meer dan 20 jaar komen wij bij aankoop van raamdecoratie, binnenzonwering of gordijnen bij onze klanten op locatie voor advies. We nemen stalen, materialen, kleuren en voorbeelden mee. Samen kijken we in alle rust naar functionaliteit, kleur, materiaal, sfeer, formaat en of het goed past in jouw interieur. Deze toegevoegde waarde leveren we bij alle aankopen want wij willen graag dat je blij wordt en blijft van je aankoop.Let op: Door de lopende drukte adviseren wij momenteel uitsluitend aan huis!"
Adres: Bemmelseweg 81 H, 6662 PE Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31481483737
Stad: Elst
Route: Bemmelseweg 81 H
Postcode: 6662 PE



op zoek naar gerelateerd: Plissé gordijnen Arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steigerhout produkten Steigerhout produkten 50 meter "Like" onze pagina, en wij houden je op de hoogte over onze akties met steigerhouten ...
Oaked Lifestyle Oaked Lifestyle 361 meter Tuinmeubels,kinderkamers, landelijke of industriële meubels of misschien een eigen on...
Prachtvacht Prachtvacht 788 meter Prachtige schapenvachten.
Meubelmakerij/Interieurbouw  De Meubelmaat Elst Meubelmakerij/Interieurbouw De Meubelmaat E... 935 meter De Meubelmaat is een ambachtelijke meubelmakerij voor elk in- en exterieur.
Hoefsloot Wonen Hoefsloot Wonen 981 meter Ik heb helaas een goede en slechte ervaring meegemaakt bij Hoefsloot. Prima geholpen ...
Ranadeco.nl Ranadeco.nl 2 km Leverancier van decoratie-artikelen, kunstbloemen/planten/bomen voor de etaleur, deco...
Mediabureau FanMakers Mediabureau FanMakers 2 km Wij zijn Fan Makers, jouw online bureau to Turn Your Customers into Fans! ​ Twee crea...
Livlig.nl Livlig.nl 2 km Ik ben Anita Pedersen en mijn bedrijf heet Livlig. Livlig is Deens, net als ik en bet...
Arti-Flora Arti-Flora 3 km Erg blij met de prachtig opgemaakte balkonbakken! Ook erg tevreden met de service en ...
Art - Floors Deurmatten Art - Floors Deurmatten 26 km Ontwerp je eigen deurmat van ecologische en gerecyclede materialen. Gewoon je foto,...
Recensies
Een jaar of 5 a 6 geleden zijn wij in contact gekomen met Jacqueline omdat wij op zoek waren naar raamdecoratie voor onze toen nieuwe woning. Jacqueline heeft ons destijds goed geadviseerd, dacht mee met onze wensen en de mogelijkheden, nam de tijd voor ons en had een ruim assortiment aan stalen om ons een idee te geven van de kleur en kwaliteit van haar producten. De door ons gekozen duettes en gordijnen zijn dan ook naar alle tevredenheid snel en vakkundig geplaatst. Toen we laatst op zoek waren naar raamdecoratie voor onze babykamer wisten we ook gelijk dat we weer door Jacqueline geholpen wilde worden. We waren nog niet zeker van het type raamdecoratie en de kleur, maar zoals we eerder al gewend waren dacht Jacqueline goed mee. Inmiddels zijn de duettes op de babykamer geplaatst en zijn we erg tevreden met het eindresultaat. De communicatie verliep beide keren snel en prettig, Jacqueline heeft goede kennis van haar producten en de monteur is vakkundig en werkt netjes. Gebaseerd op onze ervaringen raden we Jacqueline dan ook aan bij iedereen.
Dit jaar zijn we verhuisd en we hebben weer contact opgenomen met Jacqueline, want zij had ons 9 jaar geleden ook heel fijn geadviseerd en voorzien van prachtige rolgordijnen van zeer goede kwaliteit. Jacqueline is bij ons thuis langsgeweest en heeft ruim de tijd genomen om ons alle stoffen en mogelijkheden te laten zien, heel fijn. Ze heeft ons erg goed geadviseerd, op de hoogte gehouden van de voortgang en alles is erg strak gemonteerd. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! De plisségordijnen, inbetweens en jaloezieën staan supermooi. We raden Jacqueline van harte aan bij iedereen!
Voor onze serre hebben we nieuwe duettes en hordeuren bij Metrolux besteld. Heel goed advies gekregen van een enthousiaste Jacqueline! Komt met alle spullen bij je thuis en weet door haar ervaring precies wat wel en niet goed zal staan. Alles een paar weken later super netjes geplaatst! Een aanrader!!
Jacqueline heeft ons fantastisch geholpen met de raambekleding van onze badkamer. We zijn heel erg tevreden met het resultaat. Jacqueline denkt met je mee, heeft zeer brede productkennis en heeft oog voor detail. Bij de uiteindelijke oplossing kijkt ze niet alleen naar wat mooi is, maar ook naar wat praktisch werkt.
Heel erg goed geholpen door Jacqueline en André. Ten eerste geeft Jacqueline een eerlijk en goed advies, ten tweede biedt ze goede producten van een hoge kwaliteit. Ons huis heeft mede dankzij haar advies een hele mooie metamorfose ondergaan. De raamdecoratie maakte het hele plaatje af. Echt een aanrader!
Jacqueline heeft ons betreffende onze nieuwe gordijnen en een rolgordijn thuis heel goed geadviseerd. We zijn blij met het resultaat. Jacqueline heeft goed zicht op kleuren en stofkwaliteit. De service is zeker goed. Alles precies gemeten en gemonteerd. Toen bleek dat de gordijnen toch een klein stukje te lang waren, werd ook dit meteen opgelost. Kortom: Prima bedrijf!
Zeer tevreden / van harte aanbevolen. Jacqueline denkt altijd goed mee geeft je de tijd om alles op je in te laten werken en schetst de verschillende mogelijkheden, komt haar afspraken altijd na! Ik heb nu al 3x bestelling geplaatst en zou het een volgende keer weer doen.
Ik ben voor de 2e maal eerst rolgordijnen in mijn vorige woning en nu overgordijnen zeer goed geadviseerd door Jacqueline. Ik ben er erg blij mee en de gordijnen zijn heel mooi. Dank Jacqueline en André voor de plaatsing van de gordijnen!!
Wij zijn ontzettend blij dat we Jacqueline hebben ingeschakeld voor onze raambekleding voor onze gehele woning. Ze luistert goed naar je wensen, komt met goede ideeën en is daadkrachtig in haar advies. Heel tevreden over en met Metrolux! Zeker een aanrader!
Wij kunnen Jacqueline Kamp van Metrolux zeker aanbevelen . Zij is bij ons langsgekomen om advies te geven en hier nam zij uitgebreid de tijd voor. Wij zochten voor in de erker vouwgordijnen en in de keuken gordijnen . Ze kwam met goede en leuke ideeen . Alles verliep professioneel. Ook het monteren / ophangen van de gordijnen verliep soepel. Dit werd gedaan door André . Alle lof! Ik zou hier weer gordijnen bestellen voor de volgende keer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid