facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Metlievde.

Metlievde.

Geschiedenis

6 Jaar was ik, toen ik op naailes ging bij een moeder van een vriendin.. spijkerpakken, jassen (al dan niet ‘reversible’), korte broekjes, jurkjes.. alles is wel een keer voorbij gekomen..
en 4 jaar later, op mijn 10e verjaardag, kreeg ik mijn eerste HUSQVARNA..
ik ben opgegroeid met de naaimachine op tafel.. het is me met de paplepel ingegoten..

Steeds vaker ging ik naast kleding ook accessoires maken; krukjes, lampenkapjes, tissuedozen of het kussentje voor mijn oma toen ze aan haar heup werd geopereerd..(volgens mij heeft ze het nog..)

Een opleiding mode-detailhandel jaren later, was dan ook een logisch gevolg.. Daar leerde ik het ontwerpen, het patroontekenen en het maken van deze ‘eigen’ kleding en schreef ik een ondernemersplan..

In 1998, direct na het behalen van mijn diploma, kreeg ik van Ad & Christel van Sluis de kans om samen met hun een kledingwinkel op te zetten.. genaamd Vivanti.. (=levendig, dat past wel bij me..;-))
Veel achter het naaimachine zat ik niet meer.. heel verleidelijk; alle nieuwste mode direct vanuit de verpakking zó mijn eigen garderobe in!..

In 2006 behaalde ik de opleiding voor professioneel kleurstyliste, een jaar later voor professioneel imageconsultant, gevolgd door een cursus visagie. Al deze kennis pas ik nu al jaren dagelijks toe bij Vivanti in workshops en/ of persoonlijke kleurenanalyses..
En ik kan zeggen dat het niet mijn ‘werk’, maar mijn ‘leven’ is geworden…

Nu, na 14 jaar ervaring in de mode, heeft onze dochter (geboren in 2010) ervoor gezorgd, dat ik weer een heleboel creativiteit, inspiratie en nieuwe ideeën heb gekregen..
Samen ‘met Lieve’ naast me in de wipper, kroop ik weer steeds vaker achter het naaimachine, maar niet voor kleding.. nee..

MET LIEV(D)E ontwierp ik in 2011 voor alle vrouwelijke dag-gasten van de bruiloft van Paul & Valerie een tasje met inhoud.. met liev(d)e maakte ik voor de 1e verjaardag van Bas & Jelle 2 stoere krukjes.. en met liev(d)e voor Gijs de ultieme, op maat gemaakte, laptoptas… en ga zo maar door…

En alle reacties die daarop volgden, zorgen ervoor dat ik met nog meer enthousiasme en energie verder ga met het bedenken en maken van ‘nieuwe dingen’ en dit alles onder de naam; MET LIEVDE en mijn ontwerpen noem ik; mijn LIEVDES..

Met lievde gepresenteerd
Met lievde gemaakt
Met lievde verteld

Debbie de Brie

Adres: Blokstallen 2b, 4611 WB Bergen op Zoom
Stad: Bergen op Zoom
Route: Blokstallen 2b
Postcode: 4611 WB



op zoek naar gerelateerd: Debbie de Brie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het BELmeisje Het BELmeisje 13 km Van BELeving naar beweging. Lukt het jou niet de gewenste resultaten te BELhalen? Sta...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid