facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MetLef Coaching

MetLef Coaching

Info

MetLef Coaching & Systemisch Werk is het Coachings Bureau van Hans Snijder. Gevestigd is Zeewolde.



"Iedereen in TOPVORM!Het maximale uit je team halen en je mensen in topvorm krijgen met no nonsense coaching en training. Loopbaanbegeleiding Persoonlijk leiderschap StresspreventieWelkom bij ons coachbureau, dé partner voor bedrijven die willen investeren in de groei en ontwikkeling van hun medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat het potentieel van je medewerkers de sleutel is tot het succes van je organisatie. Wij werken samen met jouw medewerkers om hun vaardigheden en talenten te ontwikkelen, zodat ze met meer plezier werken en betere prestaties leveren."
Adres: citroenvlinder, 3892ez Zeewolde
Telefoonnummer: 0031615172193
Stad: Zeewolde
Route: citroenvlinder
Postcode: 3892ez


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportcafe Balls Sportcafe Balls 992 meter Goed pils, gezellig om naar de wedstrijd te kijken met wat snacks
COOSA Crafts COOSA Crafts 2 km Mooie website, met prachtige producten! Telefonisch ook goed te bereiken, ik was iets...
HOME MADE PIZZA HOME MADE PIZZA 3 km Houtgestookte pizzaoven te huur.
SPORT Technologies SPORT Technologies 4 km Ontwikkelaar en producent van LED innovaties & gespecialiseerd in sportveld verlichti...
RS Trade RS Trade 4 km Open, eerlijk, en super mooie materialen!
Recensies
De afgelopen maanden heeft Mirjam mij geholpen meer inzicht te krijgen in wie ik ben, wat ik kan en wil! Door haar eigen ervaringen te delen, goed te luisteren en mij op een warme manier te confronteren heeft ze me aangespoord om op mijzelf te vertrouwen. Dankzij de gerichte oefeningen, haar kritische vragen en praktische tips, heb ik nu de tools en de kennis om verder te werken aan het behalen van mijn doelen. Ondanks dat ik mezelf vaak ben tegen gekomen, heeft de warmte, veiligheid en gezelligheid die Mirjam creëert ervoor gezorgd dat ik met plezier en trots terugkijk op dit traject. Dankjewel!
Ik heb een loopbaantraject gevolgd bij Mirjam. Ik ben hier zeer tevreden over, want ze weet precies wat je nodig hebt door goed te luisteren en weet je dan ook te motiveren om in actie te komen.
Ik was al lange tijd aan het worstelen met het opzetten van mijn eigen bedrijf toen ik gewezen werd op Coachen met Lef van Mirjam Christiaans. Het begin met een klik gesprek wat ik fijn vond om ook zelf te kunnen voelen of dit de juiste persoon was voor mij. Mirjam is praktisch, geeft voorbeelden uit haar eigen ontwikkeling waardoor je het gevoel krijgt dat je echt niet de enige bent die worstelt. Ze spiegelt je en maakt stappen kleiner als ze ziet dat dat nodig is. Haar enthousiasme stimuleerde me om vol te houden en stappen te zetten naar netwerken maar ook naar mezelf te kijken en te zien wat me blokkeert. Dank Mirjam voor het fijne, leerzame traject en jouw betrokkenheid om mij steeds weer te motiveren en tools te geven waar ik mee verder kan.
Afgelopen jaar heb ik bij Mirjam het loopbaantraject doorlopen. Van te voren was ik er volledig van overtuigd dat ik een andere baan wilde maar gaandeweg leerde ik vooral veel over mezelf. We hebben ook gekeken waar mijn interesses qua werk liggen en welke dromen ik daarin heb maar vooral naar het persoonlijke proces. Mirjam heeft veel kennis en handvaten over hoe je dingen anders kunt aanpakken. Ze zegt hoe het is, iets wat ik heel fijn vond. Ik kan nu mijn grenzen beter aanvoelen en aangeven en met het terugval-preventieplan blijf ik alert op mijn eigen patronen en hoe ik deze kan doorbreken. Ik ben ontzettend blij dat ik bij Mirjam dit traject heb gedaan en zou het iedereen aanraden!
Dat er veel komt kijken bij een eigen bedrijf opzetten wist ik ,gelukkig heb ik de stap gezet om me te laten coachen door Mirjam van Coachen met LEF. Zij heeft dit proces ook zelf ondervonden en ze weet jou de juiste middelen aan te reiken om stap voor stap je doel te bereiken. Ze heeft verstand van zaken en met haar adviezen en tips helpt ze je op weg om zelfstandig en op jouw eigen manier je onderneming neer te zetten. Met veel plezier en enthousiasme hebben we samen heel wat uren zitten praten,brainstormen,uitwerken,inzichtelijk maken enz. Het coachingstraject is zeer waardevol en geeft je lessen voor het leven. Bedankt Mirjam voor je motivatie en fijne manier van werken !
Mirjam is een coach die echt oog heeft voor de omgeving waarin zij coacht. Van wandelen in de natuur tot een fijne bank bij de openhaard! Heel fijn!
Mirjam kwam op mijn pad op het moment dat ik mijn weg op zakelijk gebied volledig kwijtgeraakt ben. Zij heeft mij niet de weg gewezen maar mij de tools in handen gegeven om de juiste weg weer terug te vinden. Wie ben ik, wat drijft mij en wat zijn mijn kernwaarden. Het is een intensief coaching traject geweest waarbij Mirjam mij heeft laten ervaren hoe belangrijk het is om in balans te komen, je grenzen te herkennen en deze ook aan te geven, gezond te leven en te bewegen. Pas daarna komt de rest… Inmiddels heb ik inderdaad de juiste weg weer gevonden, heb ik weer mijn zelfvertrouwen en vechtlust terug, ik kan weer genieten van wat ik doe en ik start iedere dag weer op met een dosis energie waarvan ik echt dacht dat ik die nooit meer zou terugvinden. Ik wens iedereen een Mirjam toe in zijn leven. Het is voor iedereen goed om zijn gewoontes eens onder de loep te nemen en meer inzichten te krijgen. Coachen met lef kan ik in ieder geval aanraden. Mirjam is een vrolijke, open, eerlijk en enthousiast persoon die echt het verschil kan maken!
Dank je wel Mirjam! Je hebt mij enorm geholpen. Door jouw aanpak, positieve energie en door te kijken wat ik als persoon nodig had, heb ik nu de baan gevonden die bij mij past! Tijdens dit traject heb ik ook op persoonlijk vlak veel inzichten gekregen, die onmisbaar zijn om mij verder professioneel te ontwikkelen. Wat jou kenmerkt is jouw pragmatisme, betrokkenheid en jouw echtheid. Dat heeft een fijne en veilige band geschept, waarin ik, door jou, het LEF heb ontwikkeld om dit traject succesvol te eindigen!
In de training Starten met Lef voorziet Mirjam je als startende ondernemer van een bak vol met waardevolle informatie. Soms ervaarde ik dat als overweldigend. Tegelijkertijd zat juist daarin voor mij een belangrijke les. Ik kan kiezen welke informatie ik wanneer bekijk. ik mag daarin mijn eigen tempo volgen. Mirjam is praktisch, enthousiast, eerlijk en oprecht en deelt een hoop eigen ervaringen die het ontzettend verhelderend zijn. Al met al heb ik onwijs veel mogen leren in deze training. Ik heb een schatkist vol met relevante informatie en een praktische checklist om zelf aan te slag te gaan. En dat geeft deze startende ondernemer rust en vertrouwen voor haar toekomst. Dank je wel voor alles Mirjam!
Ik heb recent deelgenomen aan een training voor ondernemers bij Mirjam, waar ik zeker wijzer, maar waar ook samen met nieuwe, leuke gelijkgestemden en frisse spirit uit ben gekomen. Fantastisch om zoveel te leren van haar en op een interactieve en ook speelse manier tot nieuwe inzichten te komen, vanuit je eigen authenticiteit! Mirjam is een aanrader als coach; ze is scherp in observatie en voelt je goed aan. Kan goed luisteren en heeft humor, reflectie- en relativeringsvermogen. Tenslotte is ze erg eerlijk en van deze tijd! Durf jij het ook aan: je zult zeker niet teleurgesteld worden. Be Bold and give yourself what you want!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid