facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Metameer in Actie

Metameer in Actie

Info

Elk jaar besteden we op Metameer jenaplan Boxmeer aandacht aan goede doelen. We zetten ons de week voor Kerst in voor 'n ander.

Geschiedenis

Na 6 jaar een eigen actie voor Serious Request met de afgelopen jaren een eigen Glazen Huis in Boxmeer, gooide Metameer jenaplan het in 2016 over een andere boeg. Alle leerlingen hebben zich toen ingezet voor een goed doel in de regio, met de nadruk op 'iets doen voor een ander'.

Dit jaar (2017) is het Glazen Huis terug, maar wel onze eigen Metameer Edition. Acties in en rondom het Glazen Huis, op locatie of thuis... Docenten en leerlingen kunnen overal in actie komen om geld op te halen voor het goede doel.

Goede doel 2017: Milton Peters College - Sint Maarten
De directeur van deze school heeft ook op Metameer gewerkt. Daarnaast zit momenteel een leerling uit Sint Maarten bij ons op school in Boxmeer. Vanwege deze connectie hebben wij gekozen voor dit specifieke doel. Met onze bijdrage helpen we MPC om ervoor te zorgen dat jongeren zo snel mogelijk weer naar school kunnen.

Naast de gezamenlijke actie gaat elke jaarlaag ook op een eigen manier aan de slag rondom de periode richting kerst. Jaarlaag 1: Schoenmaatjes + kerstviering (schoenendozen vullen voor kansarme kinderen)
Jaarlaag 2: Thema met link binnen de klas (goed doel, stichting of persoon ondersteunen)
Jaarlaag 3: Serious Night (vrijwillge deelname door bijdrage voor Stichting Wensambulance, Stichting Lotta of het Sociaal Fonds)
Jaarlaag 4: Kerstviering (ochtend met verschillende spellen, samen met niet-deelnemers 3e klas Serious Night)

Adres: Stationsweg 5, 5831 CR Boxmeer
Stad: Boxmeer
Route: Stationsweg 5
Postcode: 5831 CR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elzendaalcollege Boxmeer Elzendaalcollege Boxmeer 326 meter Geen veilige plek om je kinderen naar school te sturen. De lbqt regenboog cultuur wor...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid