facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Metaalwinkel

Metaalwinkel
"Metaalwinkel Amsterdam is een groothandel in metalen. Naast een ruim assortiment metalen kunt u bij ons ook terecht voor kunststof, rubber, steigerbuis koppelingen, aluminium koppelsystemen, magneten, bouten & moeren en diverse ijzerwaren.Wij beschikken over een team van metaalbewerking specialisten die uw idee kunnen realiseren. Onze specialismen zijn onder andere: watersnijden, lasersnijden, lassen, knippen en zetten van plaatmateriaal, boren, zagen.Een profiel of buis op maat gezaagd, een stalen plaat op maat geknipt? Het kan terwijl u wacht. Wilt u een product op maat laten maken, zoals een stalen tafelframe, rvs achterwand of een rvs keukenblad? U bedenkt het. Wij maken het.Stuur ons uw tekening of kom langs in onze winkel."
Adres: Stekkenbergweg 8 , Amsterdam 1105 AJ, NL
Telefoonnummer: 020 363 2734
Stad: Amsterdam
Route: Stekkenbergweg 8
Postcode: 1105 AJ



op zoek naar gerelateerd: Metaalwinkel Rotterdam openingstijden, Metaalwinkel catalogus, Metaalwinkel Koperslagerstraat Rotterdam, Metaalwinkel Rotterdam Zuid, Metaal Amsterdam, Metaalhandel in de buurt, Metaal winkel Rotterdam, Metaalwinkel Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Pol Van der Pol 8 km Hele goede service bij Van Der Pol tegels ontvangen. We mochten namelijk de tegels no...
Via eStudio Via eStudio 10 km Op en top zaak, goed overzicht, uitleg en ruime keuze uit vakmannen om het werk uit t...
Stoned Stoned 10 km Winkel vol prachtige marmeren interieur accessoires! :- Ik ben fan!
Alumont Steigerverhuur Alumont Steigerverhuur 12 km Fijn bedrijf en vriendelijk personeel dat precies weet waar ze mee bezig zijn. Ik ben...
Hornbach Hornbach 15 km Altijd mijn favoriete bouwmarkt geweest. Is groot en ruim en je hebt bijna alles wat ...
Bouwcorps Bouwcorps 15 km
Recensies
Ondanks de moeilijke communicatie en dat ze de bestelling vergeten waren goed geholpen en juiste maten ook heeben ze een heerlijk groot assortiment aan verschillende metalen in verschillende maten op maat gemaakt top werk nu iets verzinnen voor de communicatie van de heren maar kwalitatief vakwerk p.s vandaag weer langs gekomen en veel beter geholpen top
Sta je dan op de zaterdagochtend voor een dichte deur.... Openingstijden op de website kloppen niet.
fantastische zeer gemotiveerde medewerkers die je graag helpen met de meest gecompliceerde vraagstukken... toch mannen?
Goed geholpen, kundige service. Er werd meegedacht over betere kwaliteit & het staal werd direct keurig op maat gemaakt voor een goede prijs!
We zijn heel goed geholpen en geadviseerd. Erg behulpzaam personeel die zelf ook met leuke ideetjes kwam. Simon 1 van de medewerkers die zelf als smeedijzer had gewerkt is vriendelijk en helpt je graag op weg. Zeker een winkel die ik adviseer.
Gemaild of een artikel in voorraad was op locatie Amsterdam. Ja dat was er als antwoord, eenmaal daar is er helemaal niets, en ook nooit geweest volgens het personeel. Rij je daarvoor om... Naderhand gemaild, geen reactie. Nogmaals gemaild, weer helemaal geen reactie. Lekker bedrijf hoor, vooral zo doorgaan, en dan ook nog een top prijzen vragen voor de spullen als je ze al hebt. Hier ga ik nooit meer heen.
Ze hebben een prima kopie gemaakt van een bestaand tafeltje. Daarnaast een leuke winkel met al die spullen die je niet bij de Praxis ziet. Personeel kan wel een training customerservice krijgen: Ze praten zo min mogelijk en kijken heel serieus.
Aardig assortiment. Personeel ter plaatse gematigd enthousiast. Communicatie zeer moeizaam. Eerste bestelling waren ze vergeten door te geven hoewel dat niet werd erkend. Tweede bestelling werd niet op gereageerd, ook niet na een telefoontje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid