facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Metaalbewerking Noord bv

Metaalbewerking Noord bv

Info

MBN is een breed georiënteerd metaal-bewerkings bedrijf en doet al vele jaren werk in uiteenlopende disciplines, zoals plaat- en/of constructie werk.

Geschiedenis

Metaalbewerking Noord (MBN) is een breed georiënteerd metaal-bewerkings bedrijf en doet al vele jaren werk voor uiteenlopende disciplines.
In totaal zijn er circa 17 FTE werkzaam binnen Metaalbewerking Noord op de verschillende subafdelingen (afd. plaatwerk en metaalbewerking).

MBN wil zich in de markt profileren als een betrouwbare partner en als flexibel bedrijf welke inspringt en meedenkt op de wens van de klant.
Dat wil zeggen dat wij (indien nodig) snel kunnen inspelen op uw vraag en dus snel speciaal plaat- en/of constructie werk kunnen leveren.

Adres: Produktieweg 9, 9301 ZS Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 050-5250009
Stad: Roden
Route: Produktieweg 9
Postcode: 9301 ZS



op zoek naar gerelateerd: MBN Nutrition
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
C&W Snijtechniek BV C&W Snijtechniek BV 891 meter C&W Snijtechniek in Roden kan met water iedere gewenste vorm uit vrijwel alle materia...
Recensies
All round metaalbedrijf, flexibel en uitstekende service. Vakkundig personeel, doen wat ze afspreken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid