facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Met Stroop Ofzo

Met Stroop Ofzo

Info

Met Stroop Ofzo: het leukste pannenkoekenrestaurant voor kinderen én volwassenen in Emmen, Drenthe.

Geschiedenis

Samen met de kinderen of gezellig met vrienden, een pannenkoek bij Met Stroop Ofzo kan altijd! In Emmen vind je ons pannenkoekenrestaurant met een enorme keus aan zowel zoete als hartige pannenkoeken.



"Het leukste pannenkoekenrestaurant voor kinderen én volwassenen in Emmen Centrum. 5 minuten lopen vanaf Wildlands."
Adres: Matissepassage 22, 7811 DT Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591531068
Stad: Emmen
Route: Matissepassage 22
Postcode: 7811 DT



op zoek naar gerelateerd: Pannenkoekenrestaurant Emmen, Pannenkoekenrestaurant Coevorden, Pannenkoekenhuis Hof van Saksen, Pannenkoekenhuis Drenthe Borger, Pannenkoeken Orvelte, Pannenkoekenhuis Schoonloo, Pannenkoekenhuis Drouwen, Pannenkoekenhuis Echten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wapen van Emmen Restaurant 't Wapen van Emmen Restaurant 't 562 meter Was heerlijk we hebben genoten van alles en ijsje na top alles
Chez Nous lunch & diner Chez Nous lunch & diner 722 meter Bij Chez nous hebben we heerlijk gegeten op het terras. De bediening was vriendelijk ...
McDonald's McDonald's 1 km Redelijk, beetje een asociale vrouw bij de mc-drive maar dan vind ik het sonde gelijk...
Restaurant en snackbar De Serre Restaurant en snackbar De Serre 4 km Vandaag twee heerlijke grote zigeuner schnitzels besteld met gebakken aardappelen. De...
Recensies
Gezellig restaurant, vriendelijk personeel, lekker dunne pannenkoeken. De asperge- kip- ei pannenkoek en droge worst waren heerlijk!
Heerlijke pannenkoeken met bijzondere combies. Vrolijke en vriendelijke bediening. Smaak- en recepttips van de kok.
Heerlijk pannenkoeken gegeten na een dagje Wildlands! Nog geen 7 minuten lopen, prima afsluiter van een erg leuke dag. Vriendelijke bediening, snelle service en de smaak is ook nog goed. Voor de kleintjes is er een gratis mini toetje met verassing na. Niet één van de goedkoopste pannenkoekenrestaurants maar dat mag de pret niet drukken.
Heerlijke pannenkoeken voor een goede prijs. De pro's en con's op een rijtje: Pluspunten: - Super kindvriendelijk personeel - Voldoende speelgelegenheid - Heerlijke eten - Goede prijs - Open, overzichtelijke indeling restaurant Minpunten: - Slechte afzuiging in de open keuken - Kwaliteit koffie kan beter! automatenkoffie
Ontzettend leuke plek dichtbij Wildlands en groot overdekt winkelcentrum. Echt een aanrader in Emmen. Goed gegeten, super vriendelijk personeel en eigenaren. Ze gaan ook erg leuk en eerlijk om met de kindjes die rondrennen in de zaak. Leuk speel stukje voor de kids erbij. En natuurlijk heerlijk eten Als we in de buurt zijn komen we zeker terug!
Een zeer gezellig en modern restaurant waar de kids op nummer 1 staan. Netjes en verzorgd. Leuke speelhoek, goed eten en fijne eigenaresse en personeel! Op het toilet waren handdoekjes om je handen mee te drogen en de verschoonhoek was zeer kindvriendelijk. Ook kregen de kids zelfs en ijsje na hun pannenkoek met een presentje. Ons dagje Wildlands is met het bezoek aan Met Stroop Ofzo zeer goed afgesloten!
Vriendelijk ontvangst, lekker gegeten! Goede dagsoep, pannenkoeken en toetjes. Kinderen 3 en 8 hebben zich goed vermaakt tussen de gangen door! We komen zeker nog eens terug. Vriendelijk personeel, leuke ambiance, gezellig en niet te groot. Leuke speelhoek voor de kleinsten.
Ze maken de pannenkoeken hier van spelt meel. Het vult daardoor goed. De smaak is heel constant. We zijn hier nu een stuk of 15 keer geweest en altijd zijn de pannenkoeken vaan hoge, zeer hoge kwaliteit. Het is nu 1x voorgekomen dat we langer moesten wachten, maar dat is geen ramp omdat het personeel altijd vriendelijk is. Er is een ruimte om te spelen voor de kleinsten. Een echt familierestaurant waar wij ons direct op ons gemak voelden. Update 23 juli 2022: helaas komt aan al het goede een eind. Ze stoppen ermee. Tot het einde altijd kwalitatief goede pannenkoeken geweest. Tot op heden geen beter restaurant kunnen vinden qua pannenkoeken. Altijd gaar, altijd goed belegd, goede porties tegen een betaalbaar tarief. Wij gaan jullie missen, maar respect dat jullie voor het eigen geluk gaan! Veel succes samen!!
Wij hebben met valentijnsdag een heerlijke high pancake gehad van met Stroop Ofzo, het was net zo lekker als het eruit zag, top!
Lekker gegeten bij dit lekkere pannenkoeken restaurant. Super vriendelijke medewerkers. Alles ziet er pico bello uit. Zeer verzorgd. Veel aandacht voor de klant. Hier krijg je nog het gevoel dat een klant echt gewaardeerd wordt. Zeker een aanrader wanneer je in Emmen bent en een lekker pannenkoek wilt eten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid