facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Met Pitt

Met Pitt

Info

Romantische & kleurrijke #trouwfotografie
Ellen & Karin -> zussen -> 2 fotografen �
Unieke #trouwkaarten & #geboortekaartjes [email protected]

Geschiedenis

Voor alle ontwerpen rondom jullie trouwdag en de geboorte van jullie kindje kun je bij ons terecht.

Creatief Atelier Met Pitt:

Fotografeert, Ontwerpt en denkt mee! Neem gauw een kijkje op onze Facebook om voorbeelden te bekijken van wat we allemaal al gedaan hebben.

Groetjes,

Ellen & Karin

Adres: wijk 8 - 2, 8321 TG Urk
Telefoonnummer: 0610252407
Stad: Urk
Route: wijk 8 - 2
Postcode: 8321 TG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foto Luuk Schudde Foto Luuk Schudde 193 meter Ondanks de stevige concurrentie blijft dit dé fotograaf van Urk. Professioneel, verni...
Janneke van den Berg Fotografie Janneke van den Berg Fotografie 572 meter Super ervaring, de cursus sittersesion en newborn fotografie gevolgd bij Janneke. Ont...
Jolien Kramer fotografie & grafisch ontwerp Jolien Kramer fotografie & grafisch ontwerp 684 meter Ik heb de fotografiecursus voor beginners gevolgd bij Jolien en ik ben nog steeds bli...
Fotografie André Romkes Fotografie André Romkes 988 meter fotografie in studio of op locatie. Voor meer informatie kunt u beter even contact op...
Fotografie Kramnozki Fotografie Kramnozki 1 km Gespecialiseerd in product fotografie. Tevens het adres voor een photoshoot of famili...
Recensies
Door de mooie trouwreportage genieten wij nog dagelijks van onze bruiloft, het trouwboek ligt open geslagen op een boekenstandaard op het keukenblad dus iedereen kijkt er ook echt in. De dames van Met Pitt zijn echt vakvrouwen en stelde ons op onze gemak gedurende dag tijdens het foto’s maken, zelfs mijn man vond het leuk ;p Wij raden daarom Met Pitt ook zeker aan!
De dames van Met Pitt hebben ons ontzettend goed en snel geholpen! We hebben naar aanleiding van ons eigen idee prachtige save the date kaarten en trouwkaarten ontvangen alleen maar lof voor deze dames!
Als we een belangrijk moment hebben in ons gezin dan is MetPitt daarbij. Dit was zo bij ons trouwen, het maken van geboortekaartjes en new born shoot en gezinsshoots. MetPitt luisterd naar onze wensen en maakt een ontwerp dat past bij onze persoonlijkheid. Ook is er bij de fotoshoots een ongedwongen sfeer waarbij de nadruk gelegd wordt op spontane momenten.
Wij zijn superblij met onze keuze voor de zussen van Met Pitt fotografie! Vooraf verliepen de gesprekken heel soepel en transparant en tijdens onze trouwdag waren ze echt een aanvulling. Het resultaat overtrof onze verwachtingen!
Inmiddels heeft Met Pitt al 3 geboorte kaartjes voor ons gerealiseerd. En wat zijn het een toppers! Ze hebben beiden talent voor hun vak! Denken mee en hebben boordevol ideeën/ creativiteit in huis. Snelle levering, overal over nagedacht incl naamstickers en enveloppen. Ook hebben wij een fotoshoot bij de zussen geboekt als gezin en hier zijn wij enorm tevreden over. We merkten niet eens dat de camera er was. Pure beelden voor terug gekregen. Kortom deze dames zijn goud waard!
Met Pitt heeft voor ons een geboortekaartje ontworpen bij de geboorte van onze dochter. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en zij hebben een prachtige kaart voor ons gemaakt, die ons heel dierbaar is.
Ellen en Karin zijn toppers! Nadat ze eerder al onze trouwkaart hebben gemaakt, gingen ze nu aan de slag met ons geboortekaartje en boekten we een newborn fotoshoot. Zeer tevreden mee!
Fijne en meedenkende dames! Het valt bijna niet op de ze er zijn maar de foto’s zeggen anders. Super blij met het eindresultaat!
2 zussen 1 team. Ze verstaan hun werk . Professioneel bedrijf
Een aantal weken geleden een fotoshoot gedaan bij deze leuke fotografen. De foto's zien er mooi uit!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Met Pitt met het openbaar vervoer


Urk, Gemeentehuis 220 meter
141
149
641
681
Urk, Singel 460 meter
141
149
641
681

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid