facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Met Hart & Hoofd

Met Hart & Hoofd

Info

Harmoniser
www.methartenhoofd.nl

Geschiedenis

Heb je klachten en heeft een bezoek aan huisarts of specialist niet het gewenste resultaat opgeleverd? Dan heb ik goed nieuws!

In ieder mens schuilt namelijk een bijzondere kracht. Een kracht om het zelf herstellende vermogen van het lichaam te activeren.

Lichaamsenergie speelt een grote rol bij het ontstaan van ziekte en ongemak en dus ook bij het herstel ervan. Door het harmoniseren van deze energie wordt het lichaam aangemoedigd om "zichzelf" te herstellen.

Het mooie is dat je er zelf veel aan kunt doen. De mogelijkheden om je eigen energie te harmoniseren zijn haast onbeperkt. Bij een harmonisatie geef ik vaak tips hoe je het zelf kunt bijhouden.

Wil je er meer van weten? Neem dan een kijkje op mijn website: www.methartenhoofd.nl. Of stuur mij een PB of emailbericht: [email protected].

Adres:
Telefoonnummer: +31621598308
Stad: Uddel


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Francis DierenHomeopathie Francis DierenHomeopathie 981 meter Francis heeft mijn pony begeleid tijdens en na haar bevangenheid. Dankzij haar hulp, ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid