facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Met Hart en Ziel Centrum

Met Hart en Ziel Centrum

Info

Met Hart en Ziel Centrum voor gezond zijn, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Geschiedenis

Het 'Met Hart en Ziel Centrum, voor gezond zijn, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit' is een initiatief van Ingrid Nijhuis. Zij is paramedisch natuurgeneeskundig therapeut, reiki master, klankschalenmasseur, breathwalk instructrice en medium. Haar praktijk Wayan, www.wayan.nl is gevestigd in het centrum.

In het 'Met Hart en Ziel Centrum' kun je tevens terecht voor persoonlijke coaching door Sven Nijhuis, https://svennijhuis.wordpress.com/ hij is NLP master en NLP master coach.

Op de agenda van het het centrum staan diverse maandelijks activiteiten gepland waaronder; meditatieve klankreizen met klankschalen en gong, ademmeditaties, reiki avonden, cursussen intuïtieve ontwikkeling en demonstratie avonden mediumschap.

Adres: Bornerbroeksestraat 2a, 7622 NJ Borne
Telefoonnummer: 0651071122
Stad: Borne
Route: Bornerbroeksestraat 2a
Postcode: 7622 NJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Osteopathie Twente Osteopathie Twente 664 meter Osteopathie kijkt verder dan waar klachten zich uiten en zoekt naar de oorzaak ervan....
Anahara Anahara 1 km Anahara is een praktijk voor Ontspanning en Balans. We vergeten te vaak goed voor on...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid