facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mestrini Optiek

Mestrini Optiek

Info

Mestrini Optiek & Optometrie Maastricht & Meerssen

Geschiedenis

Wist u dat wij in Maastricht 7 dagen in de week geopend zijn? U kunt op alle dagen bij ons terecht voor een oogmeting, het uitzoeken van een mooie bril, het aanmeten van contactlenzen of voor een optometrisch onderzoek!

Adres: Stationsstraat 58, 6221 br Maastricht
Telefoonnummer: +31 43 711 2216
Stad: Maastricht
Route: Stationsstraat 58
Postcode: 6221 br


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Opticien Maastricht Heer, Mestrini vacature, Eye Care For You, Prismabril meting in Maastricht, Cartier bril Maastricht, DITA Maastricht, Maastricht zonnebrillen, Mestrini Meerssen openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Optical Foundation The Optical Foundation 5 km The Optical Foundation provides eye care for children in Ghana and trains Ghanaian Op...
Bloo vision Bloo vision 5 km When your vision is impaired it impacts almost every aspect of daily living. bloo’s m...
Recensies
Vijf sterren meer dan waard.Arjuna bedankt voor je volharding en geweldige service en vakmanschap!
Super opticien! Neemt veel tijd om de perfecte bril te vinden, en uit ervaring kan ik zeggen dat de service na aankoop geweldig is, zelf jaren later.
Fijne optometrist Er wordt goed de tijd genomen voor de onderzoeken met voldoende simpele uitleg, ook fijn om vragen bij te stellen Zeker aan te raden
Onbewust want onbekend een kijkje gaan nemen. Verwend met een zeer warm onthaal, uitstekende service, gedegen en onderbouwde uitleg van Arjuna: professionalisme ten voeten uit, een sterke aanrader voor de meerwaardezoeker.
Meer dan 5 sterren! Mooie collectie merken, waanzinnig goede service!
Vandaag zeer gastvrij ontvangen door het team van Mestrini Maastricht. Arjuna heeft ons in stijl geholpen en top advies gegeven betreffende het montuur! Een echte aanrader, geen enkele opticien in Zuid-Limburg kan aan dit niveau Tippen! Chapeau!!
TOP maar dan ook TOP service.
Ik had problemen met mijn lenzen en - ondanks dat ik geen klant ben - heel aardig en vakkundig geholpen. Nogmaals bedankt!
Zeer mooie zaak met personeel die hun vak verstaan. Super service!
Al jaren klant bij Mestrini! Voel me vanaf dag één helemaal welkom door het top team van specialisten. Dit is nog eens de unieke combi tussen oogzorg en mode!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid