facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Merry Gold

Merry Gold
"Beleef een culinaire avond met Aziatische gerechten en Sushi in ons recent verbouwde restaurant.Wilt u liever Chinese gerechten of Sushi afhalen of laten bezorgen? Dat kan, bestel via onze website.We zien je graag bij Merry Gold Roden!Team Merry Gold"
Adres: Heerestraat 49 , Roden 9301 AE, NL
Telefoonnummer: 050 501 9084
Stad: Roden
Route: Heerestraat 49
Postcode: 9301 AE



op zoek naar gerelateerd: merry gold roden lopend buffet, chinees roden, maandmenu merry gold roden, chinees nieuw roden, merry gold roden openingstijden, chinees roden lopend buffet, good fortune roden, chinees leek
Recensies
We hebben heerlijke sushi gegeten. De bediening was erg gastvrij. De jongedame in kwestie hielt de deur open bij binnenkomst, was zeer vriendelijk in haar benadering en had een vrolijke lach.
Leuke inrichting. Heel vriendelijk personeel. Heel lekker gegeten, we hadden verschillende soorten sushi besteld. Zelfs een kindermenu sushi, super leuk! Parkeren: Voor de deur parkeren
Super heerlijk gegeten, leuke keuze uit 3, 4 of 5 gangen diner. Diverse Aziatische lekkere dingen geprobeerd. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijk eten...beste Chinees restaurant in omstreken...en mooi geworden na de verbouwing.. vriendelijk en goed gemanierd personeel
Geweldig diner thuis voor familiefeest!!! Ter ere van het behalen van een diploma door onze zoon hebben we voor de familie thuis een diner laten bezorgen. We hebben sushi en diverse hoofd- en bijgerechten besteld. Bij het maken van een keuze werden we plezierig en deskundig geadviseerd. Het eten werd precies op het afgesproken tijdstip geleverd, zag er prachtig uit en alles was erg lekker. We hebben er allemaal erg van genoten. We hebben nu al trek in de volgende keer! Speciale dieetwensen: Een familielid mag alleen lactose-vrije producten eten. Daarmee werd perfect rekening gehouden.
Al jaren komen wij hier vaak genieten van het heerlijke eten. Als klein kind kwam ik er met mijn ouders en nu met mijn eigen gezin. Vanavond voor het eerst weer hier gegeten na de verbouwing, wat is het prachtig geworden. De service is perfect, het eten is naast een belevenis ook echt heerlijk en de bediening laat je speciaal voelen. Wat wil een mens nog meer.. Kindvriendelijkheid: Ons zoontje van 2 werd super vriendelijke behandeld en aangesproken. Kinderstoel aanwezig en er is zelfs kindermenu beschikbaar. Tevens kreeg hij later op de avond nog kleurpotloden en een tekening. Super!
Wederom heerlijk gegeten bij Merry Gold! Sinds de verbouwing al een paar keer geweest; wat een mooi restaurant is het geworden! Lekkere 3-, 4- of 5 gangen keuzemenu, waardoor je allemaal verschillende lekkere dingen kunt proeven. Ook de sushi is echt een aanrader! Personeel ook zeer vriendelijk en snel!
we hebben weer heerlijk gegeten na de nieuwjaarsreceptie als steeds terugkerende bezigheid. Je kan ruim je keuze bepalen in de gerechten. De sushi is geweldig, vers en met liefde gemaakt. de sfeer is rustig in de mooie omgeving.Als klant voel je je erg welkom Parkeren: prima voor de deur
Zeer goed Aziatisch restaurant! We aten hier vandaag een vijfgangen diner en kozen voor het verrassingsmenu. Twee van ons zijn vegetarisch en twee eten alles. Zonder uitzondering vonden we alle gerechten voortreffelijk. Perfect gebalanceerd. Zelden heb ik zulke goede sushi gegeten. De bediening is uitstekend en de sfeer en ambiance was buitengewoon goed. Hier gaan we snel weer naartoe.
Merry Gold is genieten vanaf de reservering. Gastvrij.. en welkom. We hebben voor de derde x fantastisch gegeten. Het is geen klassiek chinees restaurant. Het is ook geen Sushi restaurant.. maar naar onze smaak net een beetje anders. Maar fantastische smaken! De bediening is allert en heeft het tempo erin. Maar geen moment is de hartelijkheid uit beeld. Van het begin tot het einde Top! Parkeren: Parkeren kan desnoods voor de deur. Ruime parkeergelegenheid rondom het pand.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid