facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Merletcollege Cuijk

Merletcollege Cuijk
"Middelbare school in Cuijk."
Adres: Katwijkseweg 2, 5431RX Cuijk
Telefoonnummer: +31485336336
Stad: Cuijk
Route: Katwijkseweg 2
Postcode: 5431RX



op zoek naar gerelateerd: Schoolgids Merletcollege, Merletcollege medewerkers, Merletcollege cuijk ziekmelden, Merletcollege cuijk verlof, Merletcollege Mill, Merletcollege Grave, Merletcollege Magister, Meeloopdag merlet cuijk
Recensies
Fijne school gelegen aan de Maas. Een paar jaar geleden nieuw gebouwd, voorzien van de meest moderne technieken. Hier wordt uw zoon of dochter volwassen!
Gewoon niet gaan. Elzendaal of metameer is betere keuze dan deze in cuijk.
Als wat je kunt wensen wat een complete school te bieden heeft is hier aanwezig.
Heerlijk gegeten, door leuke student geserveerd, compliment!
Samen werken aan jouw toekomst!
Ik vind de broodjes altijd lekker, maar misschien dat ze ook een bezorgingsservice kunnen starten aangezien je zo ontzettend lang in de rij moet staan. Verder is het wel leuk om het manonfonds te steunen!
Ik nam dus mijn alligator mee met dierendag. Ze konden het echter niet waarderen en werd dus tijdelijk geschorst. Ik vond het best raar want Hans mijn alligator zat gewoon aan de lijn. Misschien kwam het doordat iemand dacht dat het een leuk idee was om met Hans te gaan worstelen, dat verliep niet zo goed. Niet dat mijn alligator het niet overleefde maar mijn gym leraar legde na het gevecht wel het lootje. Verder was de dag geslaagd met nog een paar ongevallen door leerlingen en mijn alligator! Volgende keer neem ik wel mijn pterodactylus mee, hoop dat dat ook weer een geslaagde dag word! Ook al werd ik die dag geschorst, hier heb je een plaatje van Hans de swag alligator!
Super fijne school, maakt me altijd blij en stimuleert me om een uitstekende inzet te tonen en altijd huiswerk te maken. Ik zou er absoluut opnieuw heen willen als ik het kon betalen.
Een gevangenis is nog beter daarom voor mij 1 reet. - René van Leeuwen
Chille school, wel lekker druk maar altijd gezellig als ik daar kom schoonmaken, echt een top plek en heel uniek pant
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Merletcollege Cuijk met het openbaar vervoer


Cuijk, Merletcollege 270 meter
238
Cuijk, Merletcollege 310 meter
238
Cuijk, Guldengaarde 380 meter
238
Cuijk, Guldengaarde 390 meter
238
Cuijk, Oeiep 440 meter
638

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid