facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Merksnack De Proeftuin

Merksnack De Proeftuin
Adres: Geestweg 44 , Naaldwijk 2671 ED, NL
Telefoonnummer: 0174 640 274
Stad: Naaldwijk
Route: Geestweg 44
Postcode: 2671 ED



op zoek naar gerelateerd: snackbar naaldwijk, patatzaak naaldwijk, de proeftuin monster, family treffers, snackbar honselersdijk, snackbar westland, kwalitaria pijletuinen naaldwijk
Recensies
Vriendelijk personeel en prima eten!
Knap personeel, dat is de reden dat ik niet bel, ik kijk liever even rond, echt, voor mij hoeft die frikandel niet zo snel. Dat is ook de reden dat ik vraag om doorgebakken patat, en ook daarmee legt deze cafetaria een indrukwekkende frituurpartij op de mat. Een Chinese eigenaar met goede smaak en verassend nieuwe snacks, En dat is leuk want soms heb je ook wel eens trek in iets geks. Denk dus twee keer na voor je elders snacken gaat, Want het is hier of je in de Champions League van het frituren staat. Ik kan het weten, snack al een tijdje mee in deze scène, en heb het meeste wel geproefd en gezien.
Top snackbar. Snelle service.
Heerlijk gegeten prima service en vriendelijke mensen
1x eten gehaald toen we hier kwamen wonen. Ik heb nog nooit zulk vies eten gehad. Patat was veel te ver doorgebakken en sommige stukken bijna zwart. De smaak van de snacks was naar oud vet. Nee daar niet meer.
Op een zondagmiddag rustig in de zon van de patat genieten. De patat was heerlijk. Nog beter als er geen plastic vorkje en sausbakje bij zat.
Bestel vaak via de app maar komt regelmatig voor dat het nog niet klaar is. Verder prima producten.
Kom er graag voor een lekker ijsje in de vroege avond
Vriendelijke bediening. Er wordt hard gewerkt
Kleine snackbar maar met prima snacks. Goed en snel klaargemaakt met vriendelijke bediening. Telefonisch bestellen is ook mogelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid