facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mereveld

"Mereveld is landelijk gelegen aan de rand van Utrecht. Onze bereikbaarheid is zowel met eigen als openbaar vervoer perfect te noemen. Daarnaast beschikken we over 300 gratis parkeerplaatsen.Een unieke eventlocatie voorzien van moderne faciliteiten en een verrassende eigen keuken. De diverse ruimten hebben elk hun geheel eigen sfeer en identiteit. We staan het hele jaar door graag voor je klaar. In de winter zorgen de haarden voor warmte en gezelligheid en in het zomerseizoen is het perfect genieten op één van onze terrassen.Ben je dus op zoek naar dé locatie voor je bruiloft, een zakelijk congres of spetterend feest. We verwelkomen je graag."
Adres: Mereveldseweg 9 , Utrecht 3585 LH, NL
Telefoonnummer: 030 251 4780
Stad: Utrecht
Route: Mereveldseweg 9
Postcode: 3585 LH



op zoek naar gerelateerd: Mereveld Utrecht parkeren, Mereveld trouwen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grachtenatelier Grachtenatelier 3 km We hebben hier met een clubje een enorm leuke Bob Ross workshop gevolgd voor iemands ...
Puur Utrecht Puur Utrecht 3 km Super leuk bedrijfsuitje gehad bij Puur events. De contactpersoon was super vriendeli...
DomstadEvenementen DomstadEvenementen 4 km Mooi Weer Op Straat houdt van Domstad Evenementen, fijne organisatie. Voor de vraag: ...
Triomf Triomf 6 km Wij vieren al enkele jaren feest met 80's verantwoord, eerlijk in België vind je zulk...
Recensies
Met veel plezier hier recentelijk een bruiloft gefotografeerd. Leuk hoe deze locatie verschillende zalen heeft waar je als bruidspaar uit kunt kiezen. Ook gastvrij naar leveranciers toe!
Dit is een prachtige en sfeervolle evenementenlocatie met meerdere zalen. Eten en drinken zijn goed en de bediening is vriendelijk. Veel parkeerplaatsen. De bereikbaarheid vanaf de snelweg is wat lastig door de stad slingeren en daarna veel steile verkeersdrempels.
Wij hebben hier onze prachtige bruiloft gehouden, inclusief het officiële gedeelte want dat is hier ook mogelijk. Zeer vriendelijke bediening
Prima locatie voor een groot evenement <200. Goede catering en vriendelijk personeel.
Gelegen aan de rand van Utrecht. Beschikt over verschillende zalen. Bewaakte garderobe en ruime parkeer gekegenheid. Catering was goed verzorgd.
Ons trouwfeest hier gevierd in het voorhuis , was perfect geregeld. Personeel is echt top , en de event manager was ook super . Echt een aanrader.
Wij hebben een prachtige dag gehad. Top locatie met goede bediening en veel mogelijkheden.
Mooie bruidslocatie met veel mogelijkheden! Bruiloften worden hier altijd strak georganiseerd. Door de verschillende zalen is Mereveld zowel geschikt voor kleine intieme bruiloften als voor grote bruiloften.
Jammer dat de snacks te laat waren.
Mooie lokatie voor een event. Top geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid