facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Merel in Wonderland Zwaanshoek

Merel in Wonderland Zwaanshoek
Adres: Spieringweg 1006 Bij, 2136 LL Zwaanshoek, Nederland
Telefoonnummer: 023 574 7596
Staat: Noord-Holland
District: Haarlemmermeer
Stad: Zwaanshoek
Postcode: 2136 LL


Openingstijden

maandag: 10:00–16:00
dinsdag: 10:00–16:00
woensdag: 10:00–16:00
donderdag: 10:00–16:00
vrijdag: 10:00–16:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Ik kocht eerst een heel mooi vintage berber tapijt, daar bleek helaas snel iets mis mee te zijn... Na een poetsbeurt van mn poetshulp zaten er ineens enkele gaten in.nnToen mijn vriend dit aankaartte bij de klantenservice, mochten we het tapijt retour zenden met een beetje pijn in het hart, want ik was wel verliefd op het motief en de afwerking.nHet team van Merel in Wonderland stelde uiteindelijk voor een nieuw tapijt te kiezen.nNu hoopte ik eerst op herstelling, maar een nieuwe kiezen was boven verwachting!nnDankzij hun deskundigheid en hun raad kreeg ik een gloednieuw tapijt, dat hier nu een nieuwe thuis heeft gevonden.nnLekker zacht, mooi van motief en eenvoudig tijdloos!nnDikke dankjewel voor alles!
Wij zijn hier vandaag geweest en hebben een mooi kleed gekocht met een leuke poef erbij Super vriendelijk geholpen en we zijn mega blij met onze aankoop en de hulp die we daarbij kregen/nodig hadden, haha. Zeker een aanrader om hier heen te gaan!
Ik heb een lamp besteld via de website, de bevestiging per mail geeft aan dat de levertijd van de lamp bij de lamp op de website staat. De lamp die ik heb besteld geeft aan dat deze half mei weer op voorraad is, maar levering blijft uit. Helaas geen update of email met levertijd. Pas bij contact van mij uit wordt er aangegeven dat de levering van de container vertraagd is en een maand later verwacht wordt. Het voelt oprecht, en ik heb het vertrouwen dat mijn lamp over een maand komt. Maar de communicatie hierover is, om het lief te zeggen, niet zo heel erg goed en zeker een punt ter verbetering. Omdat ik nog geen lamp heb en er vertrouwen in heb dat deze komt drie sterren. Toekomst zal uitwijzen of deze naar boven of naar beneden aangepast dient te worden.
Super mooie lampen gekocht vandaag op jullie locatie in Zwaanshoek heel erg bedankt . Ik wilde schemerlampen. Dus even verderop in het dorp naar de lampenwinkel gegaan. Tip doe een stukje katoen over het bolletje dat maakt hem nog donkerder en krijg je nog meer het schemerlamp effect. Super blij mee.
Net mijn kleed ontvangen en direct neergelegd. Staat net zo mooi als ik gehoopt had. Mooi kleed , snel bezorgd. Blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid