facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mercedes Demontage Tijdeman

Info

Mercedes Demontage Tijdeman is de specialist op het gebied van Mercedes-Benz. Wij helpen u graag bij het leveren van kwaliteit auto-onderdelen.

Geschiedenis

Nieuwe en gebruikte Mercedes-onderdelen.

Adres: Schuit 4, 1724BD Oudkarspel
Telefoonnummer: 0723034104
Stad: Oudkarspel
Route: Schuit 4
Postcode: 1724BD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mercedes sloperij Brabant, Mercedes sloperij Overijssel, Mercedes sloperij Rotterdam, Mercedes Sloperij Friesland, Mercedes sloperij Groningen, Mercedes Sloperij Zwolle, Mercedes sloperij Nijmegen, Mercedes sloperij Duitsland
Recensies
Onbeschoft , slechte service. Telefoon word zo opgehangen als ze er geen zin in hebben
Al een paar keer heb ik mijn Mercedes bij hen laten keuren. APK gaat elke keer top! Vooraf zijn ze erg duidelijk en eerlijk over de staat van mijn auto. Top gozers!
Mijn remschijven waren aan vervanging toe. Dhr. Tijdeman ik denk de zoon van de eigenaar denk ik hielp mij direct. Hij heeft de bestelling gedaan en daarna beloofd deze zsm te installeren. Hij is zijn belofte zeer zeker nagekomen. Prijskwaliteit perfect!
De heren bij Tijdeman hebben me zeer goed uit de brand geholpen. Als vrouw alleen is het toch lastig om goed geholpen te worden. Vaak denken ze dat je er toch geen verstand van hebt. Ik werd bij Tijdeman heel netjes geholpen.Eerlijk en snel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid