facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mercedes-Benz NL

Mercedes-Benz NL

Info

Op Facebook zie je de nieuwste modellen en delen we onze kijk op vooruitstrevend design. Deel met ons jouw passie voor stijl.

Geschiedenis

Welkom op de Facebookpagina van Mercedes-Benz Nederland. Hier vind je het laatste nieuws over onze modellen maar ook over trends in mode, design, cultuur, muziek en reizen. Graag verrassen we je met uniek en origineel video- en beeldmateriaal en reportages.

Deze pagina is bedoeld om onze fans met elkaar in contact te brengen en bij Mercedes-Benz te betrekken. Laat ons dus weten wat je van onze berichten en activiteiten vindt. Houd je daarbij wel aan onze richtlijnen:

• Ongepaste- of irrelevante berichten, zoals racistische uitingen, provocerende, beledigende, frauduleuze, misleidende, commerciële of lasterlijke uitspraken worden niet geaccepteerd.
• Berichten van bezoekers mogen geen inbreuk maken op intellectueel eigendom van derden en moeten beantwoorden aan de algemene gebruiksvoorwaarden van Facebook.
• Berichten op de pagina mogen, in de ruimste zin van het woord, geen grof taalgebruik bevatten.
• We publiceren, -embedden- of linken enkel content met inhoud die relevant is voor het doel van deze pagina.

Wij behouden ons het recht om bijdragen of opmerkingen die onze richtlijnen overtreden te verwijderen. Voor meer informatie over de gebruiksvoorwaarden van Facebook, kun je terecht op http:/www.facebook.com/terms.php

Contactinfo:
http://mb.mercedes-benz.nl
http://www.mercedes-benz.nl

Mercedes-Benz Customer Assistance Center
00800 – 97 77 77 77 (gratis)
020 – 72 19 100 (lokaal tarief)
[email protected]

Adres: ravenswade 4, 3439 LD Nieuwegein
Stad: Nieuwegein
Route: ravenswade 4
Postcode: 3439 LD



op zoek naar gerelateerd: mercedes benz occasions, mercedes benz a klasse, mercedes benz nl voorraad, mercedes benz bedrijfswagens, mercedes modellen, mercedes dealers nederland, mercedes benz nl eqc, mercedes configurator
Recensies
Wel fijn om te lezen dat er meer mensen ontvreden zijn over Mercedes, dan ben ik niet de enige, dat schept een band. Wil je serieus genomen worden koop dan never nooit een Mercedes ! Het product is wel aardig, maar de service van Mercedes waar ook ter wereld is een ramp. Tijdens onze vakantie in het buitenland van achteren aangereden, bij dealer terecht gekomen die zou het wel even regelen. Het wachten was op de goedkeuring, nou die is er nooit gekomen, 4x de hulplijn van Mercedes gebeld, zonde van de tijd en het geld, men is niet instaat je te helpen. Dus beste lezers laat staan die auto's met een ster, je betaald veel voor iets wat je niet krijgt ondanks de mooie verkooppraatjes. Krijg ik vast de reactie te bellen met de Mercedes hulplijn Ze kunnen beter antwoorden dat ze gaan zorgen dat eigenaren krijgen waar ze recht op hebben volgens de mooie Mobilo regels.
Al bijna twee maanden probeer ik het remote en navigatiepakket voor mijn Mercedes Benz MB te updaten. Het probleem is dat dit alleen kan met gebruikmaking van een creditkaart, die ik niet heb en ook niet van plan ben deze aan te schaffen. Blijkbaar is het niet mogelijk om een oplossing aan de hand te doen door b.v. het bedrag op een door MB op te geven rekening te storten middels iDeal en dat er vervolgens intern een update naar mijn auto wordt gestuurd. Over een week ga ik voor enkele weken naar het buitenland maar mis ik het gebruik van diverse remote- en navigatie bestanddelen. Al vanaf 1 april 2022 ben ik er mee bezig en zijn er al 15 mailtjes mee gemoeid met Mercedes me connect Support en krijg ik te horen dat “ onze specialisten “ er mee bezig zijn en dat ik wordt bedankt voor mijn geduld. Maar dat geduld houdt wel een keer op. Voor mij, die al jaren MB rijdt, is dit een zware teleurstelling.
Enorm slecht behandeld en dan met name door meneer Mike verhofslot! We zijn al 15 weken bezig met papieren en tot op heden is dit nog altijd niet geregeld. Wat resulteert in het annuleren van onze vakantie! Je moet je ogen uit je kop schamen. Deze hele communicatie van de afgelopen weken is te bizar te slecht te triest voor woorden!
Een klacht imgediend over een dealer betreft het niet nakomen van de gemaakte afspraken en hoge onterechte kosten, na 3 maanden wachten een reactie ontvangen met excuses voor late reacite maar niks inhoudelijks over de daadwerkelijke klacht, heel slecht!
beste mercedes, een slechte review! sinds de aanschaf van mijn nieuwe voertuig kamp ik met problemen. sinds 21-12-2019 tot heden 15-11-2021 heb ik al: kapotte versnellingsbak +- 10000km meerdere malen airbag sensor af en uitlezen +- 10x kapotte turboslang +-40000km meerdere malen adbleu sensor af. 3x kapotte roetfilter 50000km en nog meer wat ik niet kan bijhouden bij een nieuwe auto ik ben gewoon mentaal op, van deze overeenkomst. ik ben meer bij de dealer dan op de weg. dat met een nieuwe auto. zelfs de autos in mijn straat hebben niet zoveel problemen als ik. mensen vragen, waar is je auto. ohw me 50000km auto die weer bij de garage staat. al meer dan 4x afgesleept. je word gewoon gek. kan me werk niet uitvoeren. review van p.lai is deel 2 van mijn review tegenover mercedes
Met onze 21 jarige Mercedes Clk voor 2 dagen naar Rheine, helaas de 2de dag wilde de auto niet uit de P, de Adac gebeld , we konden nog rijden maar de auto schakelde niet, dus naar de Mercedes garage in Rheine, ze zouden hem los halen en nakijken want het was de elektronische regeling van de automaat. Volgende dag werden we gebeld , het onderdeel was niet meer te bestellen, dus helaas door de Anwb terug gesleept naar Nederland, daar bekeken door de garage en wat bleek...hij was helemaal niet los gehaald...?? Ze hebben er niet eens naar gekeken helemaal niets!!! Wij zijn trouwe Mercedes rijders maar hiervan krijgen we toch een hele nare na smaak! Foei foei Mercedes garage Senger jullie moesten je echt schamen!!! Groetjes Wim en Ellen.
Teleurstellend dat er niet word gereageerd op mail van mercedes.Er staat op de site dat je antwoord krijgt tussen de 2 en 8 werkdagen. Mail 20 april verstuurd. Mercedes E 146000 km gelopen subframe gebroken. Verschillende forums lees je dat dit een productie fout is van Mercedes. Maar helaas mercedes reageert hier niet op.
Fantastisch adres om een nieuwe- of tweedehands 'shitbox' uit te zoeken. De verkoper genaamd Toto is bereid om heel ver te gaan maar vergeet daarbij wellicht wel eens de belangen van zijn werkgever en zijn klanten. Wel een echte sympathieke vent die weet wat het begrip 'branding' inhoudt....
Voor sinterklaas in eind november een miniatuur autootje online gekocht voor 15 euro, deze online al meteen betaald. Er werd mij bij ophaal 2 weken later op locatie Louwman Breda gevraagd nogmaals te betalen en ik wist ergens wel dat ik betaald zou hebben maar dat zou dan wel niet. Uiteindelijk dus wel dubbel betaald.... ik moest op locatie en formulier invullen en het zou teruggestort worden. Nu ben ik al 3 maanden achter mijn geld aan aan het bellen en ik word er helemaal gek van. Mooi die dure auto's hoor, maar met een kleiner bedrag wordt je gewoon niet serieus genomen. Hoe lang kan het duren om 15 euro terug te storten voor een miljoenen bedrijf?
Nader contact gehad met Mercedes Benz NL Dit ivm een defecte SBC/ABS pomp welke kort in produktie zijn geweest en bij zeer veel mensen defect zijn gegaan. Ik heb een w211 - E270CDI van Jan 2004 en het vervangen bij de off. dealer zal al gauw ca 2000 euro kosten. Internet staat echter vol met defecten op deze pomp. Het bijzondere is dat Mercedes via zijn dealers laat weten dat de garantie hiervoor wel verlengd is naar 10 jaar terug gerekend. Via internet is bekend dat Mercedes i.v.m. de veiligheid in Amerika nu 25 jaar terug gerekend een recall heeft en deze herstel reparatie bij een dealer kostenloos vervangen kan worden. Ik doe geen onderhoud bij een Mercedes dealer, echter gebruik altijd originele part nummers van Mercedes en het juiste onderhoud. Het is voor mij bijzonder dat er blijkbaar in Europa eerst stevige ongelukken moeten komen, alvorens Mercedes Benz iets gaat en/of wil doen. Het is bekend als de SBC/ABS pomp niet meer goed werkt het remvermogen naar 10% kan terugvallen. Enig meedenken en/of coulance hoef je van Mercedes NL niet te verwachten. Ze zijn ook mede afhankelijk van Moederbedrijf Daimler. ! Vanwege mijn eigen veiligheid ga ik het uiteraard snel vervangen. De veiligheid welke Mercedes zichzelf wil stellen is voor mij de sigaar uit eigen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid