facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mercatu - Osteria, coffee & bar, meetings

Mercatu - Osteria, coffee & bar, meetings

Info

Come in, take a coffee! Naast koffiebar, is Mercatu de plek voor een verse sap, lunch of glas wijn, daarnaast beschikken wij over professionele vergaderruimtes. En elke woensdag t/m zondag zijn wij geopend voor antipasti en pizza! Ook to go :)

Adres: Verlengde breevaart 4, 2811LR Reeuwijk
Telefoonnummer: +31182300818
Stad: Reeuwijk
Route: Verlengde breevaart 4
Postcode: 2811LR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 10:00 - 22:00
Zondag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Menukaart mercatu Reeuwijk, Restaurant Reeuwijkse Plassen Landal, Reeuwijkse Hout, Restaurant Reeuwijk, Mercatu reviews, Snackbar Landal Reeuwijk, Nonsolovino Reeuwijk Menu, Reeuwijkse Hout menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café  Dito's Café Dito's 2 km Top tent kan niet anders het is me tante
Starbucks Shell De Andel Starbucks Shell De Andel 3 km Leuke plek om te wandelen,honden toegestaan
Recensies
Ik zit op Landal Reeuwijkse Plassen en heb hier de 1ste avond, op maandagavond, gegeten in het restaurant. Het was niet druk. Ik had een tafeltje aan het raam waar ik heerlijk van mij af heb kunnen kijken. Als voorgerecht een heerlijke Carpaccio gegeten en als hoofdgerecht een ovengerecht met aubergine gegeten. Als toetje een heerlijke Tiramisu. Ik heb echt lekker gegeten en kan dit restaurant zeker aanraden. De bediening is vriendelijk. Bier van de tap is onder andere Birra Moretti. De sfeer is fijn. Je kan 's middags ook heerlijk in de coffee&bar zitten om wat te drinken, snackje er bij en iets te lezen. Of te kletsen als je met meerdere personen bent.
Heerlijk tentje. Fijne bediening en zeker de beste Italiaanse stijl in de omgeving van Bodegraven Reeuwijk. Voorgerechtjes waren matig maar de pizza en lasagne zijn top. Dit was voor ons de eerste keer dat we valpolicella Ripasso per glas konden bestellen. Dit maakt het extra goed. Hier komen we zeker nog eens terug. Ps. Doordat het bij het landal park ligt ook kindvriendelijk en toegankelijk.
Mooie locatie aan het water, zeker met mooi weer. Rustig, dus hierdoor het voorgerecht en hoofdgerecht snel gekregen. Smaakte erg goed. Verder vriendelijke bediening. Zeker een aanrader, ook als je op het park verblijft voor lekker naast de deur te eten.
Aanleggen bij Mercatu om een mooie vaardag af te sluiten met borrel en diner. Na 15 minuten nog geen bediening gezien, dus vertrokken om nooit meer terug te komen
Rumoerig bij volle bak, breng geluiddempende materialen aan op uw betonnen plafond. Wijnglas kwart vol, geen vrolijk gezicht. Service is redelijk te noemen op wat vergeetachtigheid na. Pizza mag iets langer de oven zien, hierdoor degerig en niet knapperiger aan de buitenkant, hierdoor ook rot te snijden en te eten. het wieltje erbij is een uitkomst, maar dan nog moet je stevig rollen. Is er een pluspunt? Jazeker, het ijs is voortreffelijk. parkeerplaats is ook niet wat het wezen moet, kruip hier anders zit je met je hoofd door het dak.
Super lekker gegeten hier, en door een leuke meid bediend. We konden heerlijk buiten zitten op een mooi terras waar je uitkijkt over het groen en water.. Mooi opgemaakte borden, meer dan voldoende te eten op je bord, lekkere wijn en goede koffie. Zeker een aanrader! Ik kom hier zeker nog een keer terug. Parkeren: Je kan hier voor de deur parkeren.
Heerlijke pizza's en nog meer gerechten die voor je neus worden gemaakt door leuke koks. Personeel is super gezellig en vriendelijk.Eten: 5/5
zeer slechte bediening, niet opgeleid, maakt veel fouten, soms krijg je niet wat je besteld. wanneer gaan jullie je personeel opleiden. pizza's vaak zwart aangebrand. wijn inschenken aan tafel gaat niet zonder knoeien. pasta's zijn wel goed. moet soms 3 kwartier wachten op eten.
Voor een kop koffie ben je niet welkom op het terras aan het water waar heerlijk de zon schijnt. Je mag wel koffie drinken aan de voorzijde in de schaduw. Cappuccino was niet echt warm.Eten: 2/5
Jammer dat er geen Italiaan in de keuken staat met de tips die zijn moeder hem/haar gaf die zorgen voor goed Italiaans eten Vanavond geprobeerd: Lasagne, vooral pastavellen met veel kaas en aan 1 kant toch nog wat gehakt. Pizza calzone, taaie bundel met spinazie/mozarellavulling en wat gehakt, smakeloos. Insalata, hand rucolasl, 2 kleine tomaatjes, wat kaasvlokken en heel veel zoete balsamicoazijn. Jammer, niet voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid