facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mercatu - ijssalon

Mercatu - ijssalon

Info

Keep it cool! Wij zijn open! Je kan weer genieten van vers gedraaid ijs en de lekkerste slagroom!

Adres: Verlengde breevaart 4, 2811LR Reeuwijk
Telefoonnummer: 31182300818
Stad: Reeuwijk
Route: Verlengde breevaart 4
Postcode: 2811LR


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 12:00 - 21:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 12:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Mercatu Reeuwijk menukaart, Mercatu menu, Italiaans restaurant Reeuwijk, Reeuwijkse Hout, Restaurant surfplas Reeuwijk, Horeca Reeuwijk, Reeuwijk lunch, Afhaal Reeuwijk
Recensies
Lekker ijs, ze hebben yoghurt, room en sorbet ijs en verschillende smaken hierin. Je kunt ook een topping toevoegen aan je ijsje. Helaas waren mijn favoriete smaken vandaag niet aanwezig maar desondanks dat was het een lekker ijsje. Bij het ijssalon kun je wel buiten zitten, binnen enkel bestellen.
Het ijs is erg lekker, maar de bolletjes die geschept worden zijn echt heel erg klein. Nog nooit ergens zulke kleine bolletjes ijs gekregen, ze bleven niet eens op het hoorntje liggen maar zakten er meteen in.
Vanmiddag ijsjes gehaald. Helaas viel het deze keer erg tege. Het ijs was erg zacht. Daardoor kon het ijs niet in een hoorntje. Het werd een bakje met hoorntje erop. Dat werd wel berekend 2x gezegd met slagroom. Het zat er toch niet op. Er werd gezegd dat ik het niet had gevraagd. En kon niet meer want kon niet apart worden afgerekend. Erge tegenvaller vandaag rond 16m15u. Anders altijd tevreden! Vriendelijker personeel en beter ijs en wel slagroom. Je betaalt toch bijna 12 euro voor 3 ijsjes
Vanavond hier een ijsje gehaald, maar zo weinig ijs voor één bolletje heb ik nog nooit gehad. De crisis slaat blijkbaar ook hier toe. Volgende keer toch maar weer naar David Gelato.
Heerlijk ijs en vriendelijke bediening. Maar het inwisselen van een cadeaubon is blijkbaar zo moeilijk dat het tijdrovend wordt, zodat je ijs al is gesmolten. Jammer.
Heerlijk ijs als een kunstwerkje geserveerd niks op aan te merken
Super lekker zelfgemaakt ijs! Leuke plek ook om even buiten te zitten en te genieten van je ijsje
Ijs is goed, toen ik er was, was er niet veel keuze en was het erg druk ivm een auto evenement. Normaal wordt je snel geholpen en is er behoorlijk veel keuze.
Ijs was prima. Maar zulk jong on ervaren personeel.
Heerlijk ijs eten buiten op het terras met banken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid