facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meppel aan Zee

Meppel aan Zee

Info

Eendaags nautisch evenement op 10 juni 2017. Gratis pendelboten varen u de wereld binnen van de binnenvaart, transport en scheepsbouw.

Geschiedenis

Kom aan boord in de Meppeler haven!

In 2017 is het precies 30 jaar geleden dat het maritieme evenement Ship Show Meppel plaatsvond. Voor initiatiefnemer Bart Beltman een mooie aanleiding om op 10 juni 2017 een nieuw maritiem evenement te organiseren: Meppel aan Zee. Meppel heeft al eeuwenlang verbondenheid met het water en is een serieuze speler in de nautische wereld. Met de vorming van Port of Zwolle (havens in Zwolle, Meppel en Kampen) ontstaat nieuwe bedrijvigheid in Meppel rondom de maritieme sector.

Zaterdag 15 juni 2019 vindt de derde editie plaats van Meppel aan Zee. Meppel aan Zee is een open havendag. Het evenement verbindt letterlijk en figuurlijk de stad met de Meppeler Haven. Dit jaar is het thema ‘techniek en logistiek (werken en leren)’.
Vanwege dit thema is het MS Maxima van de Maritieme Academie uit Harlingen aanwezig. Dit opleidingschip ligt aan het Westeinde. In de Sethehaven ligt het MS Noorderkroon van Zeekadetkorps Urk. Beide schepen zijn gratis te bezichtigen. Ook een bezoek waard: In de Meppelersluis varen modelschepen van modelbouwvereniging De Skipper.

Maak kennis met de haven
Het havenevenement Meppel aan Zee biedt bezoekers een kijkje in de keuken van bedrijven waar je normaal nooit komt. Maak kennis met de wereld van de binnenvaart, transport, scheepsbouw, weg- en waterbouw en waterrecreatie. Kijk bij bedrijven die vanwege aan/afvoer afhankelijk zijn van het water. Lijkt het je leuk om in de haven te werken? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de haveneconomie van Meppel? Kom dan aan boord op 15 juni!

Hoe kom ik er?
De hele dag varen gratis pendelboten vanaf het Westeinde naar de Meppeler haven. Deze pendelboten varen een vaste route langs verschillende haltes in het havengebied en weer terug. MS Noorderkroon is een van de haltes.

Wanneer en hoe laat?
Meppel aan Zee vindt plaats op zaterdag 15 juni van 10:00 tot 16:00 uur en is goed te combineren met een bezoek aan het Grachtenfestival. Het evenement is helemaal gratis!

Kijk voor meer informatie op www.meppelaanzee.nl en op social media.
Meppel aan Zee wordt georganiseerd door de Stichting Meppel aan Zee en is onderdeel van het Grachtenfestival. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Meppel, Port of Zwolle, Rabobank MSS, Meppel vol Vaart en Alumax Boats.

Adres: 7942JN Meppel
Stad: Meppel
Postcode: 7942JN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Donderdag Meppeldag Donderdag Meppeldag 535 meter In 2006 heb ik een CD opgenomen met de door mij gecomponeerde officiële hymne voor DM...
Happyhub Happyhub 620 meter Een wereldse samen-werk-leer-workshop-lezing-training-ontdek-studio-plek.
Spirituele Wellness Fair 'Avalon' Spirituele Wellness Fair 'Avalon' 671 meter Deze pagina gaat over de Avalon spirituele wellness en feelgood beurs op 30 juni in M...
ZoDus Livecollectief Meppel ZoDus Livecollectief Meppel 978 meter Live muziek, concerten, kleinkunst en gezinsevenementen in de breedste zin van het wo...
JB-Eurostage France JB-Eurostage France 1 km FABRICANT DE PODIUMS MOBILES
EveneMensen EveneMensen 1 km Event Support & Assist
Sjocolade.nl Sjocolade.nl 1 km Wij verzorgen de leukste en lekkerste workshops, high tea's en kinderfeestjes op onze...
LEDSquare LEDSquare 2 km Bij LEDSquare huurt u zorgeloos een naadloze LEDWall in elk door u gewenst formaat. U...
Stapel op de boerderij Stapel op de boerderij 5 km Een leuke plek om eens heen te gaan.
EHBO Excellent EHBO Excellent 22 km evenementen ondersteuning, EHBO hulpverlening, EHBO opleidingen, Thuiscursus reanimat...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid