facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mepol Venlo BV

Mepol Venlo BV

Info

Mepol Venlo BV is een flexibele kwaliteit spuiterij met de capaciteit voor het aannemen van grote series en enkelstuks.

Geschiedenis

Mepol Venlo BV is een flexibele kwaliteit spuiterij met de capaciteit voor het aannemen van grote series en enkelstuks. We beschikken over verschillende spuitcabines en machines waardoor we een verscheidenheid aan producten voor verschillende klanten tegelijk kunnen bewerken.

Omdat wij een familiebedrijf zijn, dat ruim 40 jaar bestaat, putten wij uit een enorme bron aan ervaring en betrokkenheid. Onze insteek is het creëren van een synergie tussen klantwens, service, kwaliteit en ontwikkeling. Dit vertaalt zich o.a. in het ondersteunen, informeren en meedenken met de klant.

Drive en kwaliteit
Onze niet aflatende "drive" naar ontwikkeling, innovatie en het aanbieden van nieuwe technieken en spuitapplicaties houdt ons scherp. Vragen van klanten worden altijd serieus onderzocht en bekeken en daar waar nodig verlenen wij service die verder gaat dan men gewend is.

Omdat we geen concessies doen betreffende de kwaliteit van ons spuitwerk, behouden we de essentie van ons bestaan. Wij staan al 40 jaar voor kwaliteit en dat zal ook zo blijven. Dit is de reden waarom we werken voor gerenommeerde internationale namen.








Innovatie
Elk zichzelf respecterend bedrijf behoort in onze visie aan innovatie te werken, om op deze wijze te kunnen inspelen en mee te kunnen groeien, met de vraag van de markt. Dit is in ons
bedrijf terug te vinden in een nauwe samenwerking met onze leveranciers, ontwikkelen van nieuwe toepassingsgebieden, maar bovenal de durf te hebben om gebaande paden te verlaten en out of the box te denken.

Ook voor u!
In onze optiek zijn er zoveel kansen als er bedrijven zijn die behoefte hebben aan een professionele partner op het gebied van allerhande spuitwerk. De bedrijven waar we graag mee in contact komen, zijn de bedrijven die een lange termijn relatie, duidelijke communicatie en ondersteuning, belangrijk vinden.

Bent u op zoek naar een partner in spuitwerk, die met u meedenkt, flexibel is, kwaliteit en een optimale service levert, dan komen wij graag met u in contact.

Adres: Willem Barentszweg 26, 5928 LM Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 077-3230677
Stad: Venlo
Route: Willem Barentszweg 26
Postcode: 5928 LM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 15:15

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Barboucles sur Meuse Barboucles sur Meuse 5 km Barbetkennel van Helmie Schefman.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid