facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mentorplus

Mentorplus

Info

Het is onze passie om jongeren te helpen hun onoverwinbaar lijkende obstakels in het leven te overwinnen, zodat zij hun dromen weer kunnen waar maken!



"Mentorplus helpt vastgelopen scholieren weer te groeien en talenten te benutten. Dit doen wij door gebruik te maken van het Kwadrantmodel waarin schoolpsychologisch onderzoek en gerichte begeleiding wordt gecombineerd. Met ons unieke matchsysteem koppelen wij een begeleider die het beste bij de begeleidingsbehoeften en persoonlijkheid van de scholier past. Daarnaast ondersteunt Mentorplus de ouders en de mentor op school zodat we samen een omgeving kunnen creëren waarin de scholier kan excelleren."
Adres: Lijnbaan 5, 3231 AE Brielle
Telefoonnummer: 0181 - 411604
Stad: Brielle
Route: Lijnbaan 5
Postcode: 3231 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Microconsult Microconsult 0 meter Super goed en vriendelijk bureau
Mentaalvrij Mentaalvrij 0 meter Hele fijne mensen. Ik voelde me voor het eerst echt begrepen. Kunnen ook goed "o...
Mind Your Body Coach Mind Your Body Coach 138 meter MindyourBodycoach helpt jou, mentaal en met een afslankmethode die haalbaar is, jouw ...
Psychologisch Adviesbureau Hazelzet Psychologisch Adviesbureau Hazelzet 1 km Wij begeleiden jou graag bij je School- Studiekeuze door middel gesprekken, vragenlij...
Recensies
Ruim een jaar geleden een dyslexie onderzoek laten doen hier. De bevindingen klopten helemaal niet met ons kind. Ze konden geen dyslexie vaststellen. 3,5 uur met 1 pauze heeft mijn zoon op een zolderkamer gezeten toen het onderzoek werd afgenomen. Nu een second opinion laten doen bij Het Leerhuis en daar komt wel heel duidelijk uit dat hij dyslexie heeft. Een totaal andere uitslag…
Na tegenvallende studieresultaten van mijn dochter J., ben ik in de zomer van 2019 in contact gekomen met MentorPlus. Een capaciteiten -, ADD - en dyslexie onderzoek volgde. Dyslexie bleek de oorzaak te zijn van de tegenvallende studieresultaten. De ondersteuning en hulp die ik daarbij van MentorPlus heb gekregen heeft ervoor gezorgd dat J. geplaatst werd op de onderwijsinstelling van haar keuze. Door MentorPlus is een psychologe ingeschakeld die J. helpt haar zelfvertrouwen terug te krijgen en praktische studietips deelt. Deze psychologe heeft regelmatig contact met de zorgcoördinator van de onderwijs instelling wat zorgt voor rust, begrip en ontwikkeling. Inmiddels is het begin 2020 en de studieresultaten van J. zijn boven verwachting, met dank aan Mentorplus. Ik kan MentorPlus absoluut aanbevelen! Monique, moeder van J.
Een begeleider vinden die aansluit op het karakter van je kind. Het kan bij Mentorplus. Philip wordt begeleid door iemand die hem begrijpt en met dezelfde moeilijkheden te maken heeft gehad. Hij krijgt de juiste adviezen die hij daardoor ook direct aanneemt. Buiten het feit dat er serieuze zaken besproken worden, is er ook tijd om over gezamenlijke hobby's muziek te praten. Kortom de beste keuze die wij gemaakt hebben voor Philip.
Het is jammer dat bij lange na niet alle kinderen passen in het systeem van ‘passend onderwijs voor elk kind’. Als je echt niet verder lijkt te komen zonder externe hulp dan is Mentorplus een heel prettige organisatie met zeer betrouwbare specialisten.
Voor onze zoon en tevens voor ons gezin is mentorplus geweldig. De benadering naar onze zoon en naar ons is zo fijn. Het geeft een heel groot gevoel van vertrouwen. Wij zien een heel mooi en waardevol resultaat waar onze zoon maar ook wij als gezin nog jaren van zullen profiteren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid