facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mentor Max - maakt professionals productiever

Mentor Max - maakt professionals productiever

Info

Maakt professionals productiever

Geschiedenis

Training en coaching in meer tijd, aandacht en energie



"Mentor Max verzorgt cursus time management en time management coaching voor professionals, zowel in company als online."
Adres: Hendrik vinkhof 35, 2202XJ Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0624865800
Stad: Noordwijk
Route: Hendrik vinkhof 35
Postcode: 2202XJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Johan Span Personal Training Johan Span Personal Training 159 km Johan Span Personal Training richt zich op ieder die graag wil sporten onder begeleid...
Recensies
Op aanraden van mijn collega nam ik contact op met Max voor individuele coaching. Inmiddels heb ik een traject met 4 online sessies afgerond en ben ik heel blij met de resultaten! Ik kreeg meteen na aanmelding het HOPPA-boekje thuisgestuurd met daarin veel informatie en tips over tijdsmanagement, met ook veel herkenbare voorbeelden en inzichten. Ik ben voor mijn werk vaak met veel projecten tegelijk bezig en wilde meer overzicht en rust in mijn hoofd. Door dit leerzame traject met Max is dat zeker gelukt! Ook gaf het traject mij veel persoonlijke inzichten, en heb ik geleerd dat tijdsmanagement dieper gaat dan alleen een paar tips en trucs. Max heeft een prettige stijl van coachen en luisterde goed naar mijn behoeften. Hij wist de juiste vragen uit mijn verhaal te halen. Ook was hij steeds beschikbaar voor hulp tussen de sessies door en reageerde heel snel. Ik ga verder aan de slag met mijn ontwikkeling op dit gebied, en ik weet dat ik Max altijd kan bereiken met een vervolgvraag. Ik zou dit traject zeker aanraden voor professionals die werken met langlopende complexe trajecten, veel samenwerken met collega's en partners, en die graag hun doelen willen bereiken en met een rustig gevoel de dag willen beginnen en afsluiten. Bedankt Max!
Na zelf heel veel pogingen te hebben gewaagd om mijn dagplanning in orde te krijgen ben ik met het bedrijf opzoek gegaan naar een oplossing. We kwamen bij Max uit en dit heeft zeker geholpen. Samen opzoek gegaan naar een passende oplossing welke ook in mijn manier van werken past.
Als ZZP'er heb ik veel verschillende activiteiten op een dag en eerlijk gezegd een heel vol en rommelig hoofd en tas en mailboxen en agenda. Twee weken geleden volgde ik de cursus van Max en ik ben al de hele week in een halleluja stemming. Mijn hoofd voelt opgeruimd, ik vergeet bijna niks meer en ik heb echt vrij als ik niet werk. Ik hoef niet meer onder het netflixen of wandelen steeds de lijstjes in mijn hoofd af te lopen en verschrikt naar mijn telefoon te grijpen omdat ik iemand ben vergeten te bellen. Top cursus! Ik had hem veel eerder moeten volgen. Thanks Max!
We hebben vorige week een training gevolgd van Max. Vanaf het begin prettige communicatie en duidelijke afspraken. De time management training heeft een interactief karakter en Max geeft praktische handvatten mee. Wij hebben er zeker wat aan gehad. Bedankt voor de leerzame dag.
Ik ken Max al vanuit mijn tienerjaren, ik heb hem leren kennen als een relaxte, vriendelijke, open en zeer sociale kerel. Daarna zijn we elkaar uit het oog verloren, en ruim 20 jaar later weer contact gekregen. Toen ik hoorde wat Max deed voor werkzaamheden ben ik hem gaan volgen op linked. Zijn leuke korte filmpjes met tips en trucs om je tijd beter in te delen hebben mij geïnspireerd! Uiteindelijk hebben wij Max gevraagd om de training Time Management bij ons op kantoor te geven, en met succes! Ik deel mijn agenda veel efficiënter in, ik heb geleerd om grote tijdrovende klussen "plat te slaan", en om deze in stukjes in te delen in mijn agenda als taak. Hierdoor wordt er minder van mijn concentratie boog verwacht en werk ik productiever, dit geeft veel meer rust. Ook heb ik geleerd om efficiënter mijn te versturen email berichten op te stellen, zodat het voor de ontvangers snel duidelijk is wat ik vraag en wat het doel is van mijn boodschap. Max geeft de training op een leuke en energieke manier waardoor je direct het gevoel hebt dat je ermee aan de slag wilt gaan. Voor een ieder die nog twijfelt om een training bij Mentor Max te gaan volgen? Ga het gewoon doen! Een absolute aanrader dus.
Ik volg nu een maand de online training Focus First bij Max, echt een aanrader voor iedereen! Hands on en op de praktijk gericht! Hoe ga je om met time management en energiemanagement? Voor mij een enorme eye opener! Per week ga je kijken naar hoe je week was op die gebieden, persoonlijk, to the point en je leert van de ervaringen van anderen. Concreet voor mij heeft dat de afgelopen maand geresulteerd in bijv. eindelijk aan de slag met het maande voor mij uitgeschoven fietsenplan, op tijd komen op afspraken, inplannen van me time en witte blokken in mijn agenda voor onverwachte zaken! Ik ben enthousiast! Ik gun jou ook deze mooi training! Elke week na afloop van de training een mail met reminders en mooie artikelen over de thema's waar we het over gehad hebben! Service ten top! Bedankt Max!
Onlangs de workshop Van Droom naar Deadline bijgewoond als onderdeel van de training Bewust Ondernemen waar ik de trainingen Social Media LinkedIn, Facebook en Instagram voor mijn rekening neem. Ook eerder al een workshop ‘Nee zeggen’ gevolgd. Ik volg Max al een tijdje online. Daar geeft hij al heel praktische en simpele tips om efficiënter te werken en ruimte te creëren voor de veelheid van ideeën die je als ondernemer hebt. Tijdens de workshops geeft Max heldere uitleg, met goede voorbeelden waar je in je bedrijf, maar ook in je privéleven veel aan hebt. Belangrijkste leerpunten voor mij: Hoofd leeg en alles op 1 plaats bewaren. En je agenda om het in te plannen. Dan heb je tijd voor alles!
Goede feedback over problemen waar ik tegenaan liep, heeft tot inzichten geleid die mij verder helpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid