facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mentink Auto's

Mentink Auto's
Adres: Boerhaar 26, 8131SW Wijhe
Telefoonnummer: 0651643963
Stad: Wijhe
Route: Boerhaar 26
Postcode: 8131SW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ATM Auto's ATM Auto's 2 km Paar wekem geleden een auto gekocht bij anton en super goede service toen we daar war...
Recensies
Hele fijn winkel met goede communicatie, Aron is een goede vent!
Vooraf vlotte en heldere communicatie met Aaron en zaten qua prijs met mijn in te ruilen auto direct op 1 lijn en na een proefrit werd de koop snel gesloten.TOP auto gekocht en het hele traject gaf mij veel vertrouwen.
Bij aankomst netjes ontvangen en de auto stond netjes klaar voor de proefrit. Tijdens de rit naar huis na levering klapt de versnellingsbak uit de 6e versnelling. Auto gekocht op basis van geen garantie, echter is dit keurig opgelost door Aron. Aron bedankt!
Begin januari een golf 5 gti gekocht bij Mentink Auto's. bij aankomst een positieve indruk gekregen over zijn werkplaats en werden vriendelijk ontvangen door Aron. Na een proefrit en een inspectie onder de brug van desbetreffende auto, een goede deal gesloten over de prijs. na een week na aanschaf bleek dat er ergens koelvloeistof lekte. teruggegaan naar Aron, die het vervangende onderdeel ging vervangen. Dit is allemaal zonder problemen opgelost! al met al kan ik zeggen dat er bij Aron een goede service en kennis is! zeker aan te bevelen!
Mooie auto gekocht bij Mentink Auto's. Na tijdje bleek er helaas wat dingen mis te zijn aan de auto. Contact opgezocht en alles is prima en naar wens verholpen zonder enige moeite. Echt top service. Jammer dat deze garage voor mij niet om de hoek ligt anders was dit zeker een vast adres geworden.
Fijne aankoop van een auto gehad bij dit bedrijf. Nuchter, eerlijk en net bedrijf! Even contact gehad via de mail dat wij een auto wilden bezichtigen. Dit was totaal geen probleem en na wat heen en weer gemail een datum afgesproken. Bij aankomst stond de wagen gepoetst en wel al te wachten en werden wij vriendelijk onthaalt. Bij het bekijken van de wagen werd duidelijk alle plus en min punten uitgelegd over de auto. Tijd voor de proefrit dus met in je achterhoofd dat dit al gewoon goed voelt. Tijdens de proefrit nogmaals verrast door het feit dat alles wat we te horen hadden gekregen over de wagen klopt. Het is een zeer solide en strakke wagen waar je nog zeker een lange tijd mee door kan. Niks aan gelogen! Voor ons was de nuchtere eerlijkheid en het vriendelijke onthaal en het feit dat het duidelijk was dat wij een afspraak hadden om een auto te bekijken doorslaggevend om tot koop over te gaan. Als ik in de toekomst weer op zoek ben naar een eerlijke en goede wagen. Dan zal ik zeker even bij Mentink Auto's kijken of ze wat moois hebben staan.
Tijdje geleden naar volle tevredenheid een Audi gekocht bij dit bedrijf. Goede communicatie gehad en de auto is top afgeleverd zowel optisch als technisch. Wat mij betreft een aanrader!
Fiat Stilo gekocht bij Mentink, helaas met spontane motoruitval op de weg. Hij heeft eerst geprobeerd het euvel te verhelpen, zonder resultaat helaas. daarna heb ik de koop zonder problemen ongedaan gemaakt.
Super garage, goede service fijne eigenaar
Mooi bedrijf met veel service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid