facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mensink Bouwbedrijf

Mensink Bouwbedrijf

Info

Bouwbedrijf voor nieuwbouw en verbouw. Flexibel en betrokken.



"Wij zijn Mensink, een verzameling vakmensen die vol passie verder bouwen op de fundamenten van een boeren bedrijf."
Adres: Broeklanderdijk 30, 8107 PC Broekland, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-361452
Stad: Broekland
Route: Broeklanderdijk 30
Postcode: 8107 PC



op zoek naar gerelateerd: Marten Ontwerpt, Mensink Wierden, Mensink Auto, Hoogeslag bouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Familiebedrijf met kantoor naast de boerderij waar het bouwbedrijf ooit is gestart. Gespecialiseerd in particuliere woningen, kleinere bouwprojecten e.d. Wij laten ons nieuwe huis door Mensink bouwen en hebben er het volste vertrouwen in.
We hebben met plezier samengewerkt met Mensink Bouwbedrijf. Tijdens de sloop hebben ze naar alle tevredenheid de asbestsanering gedaan. In deze fase heeft Marten een mooi ontwerp gemaakt voor onze schuurwoning. In de periode van de bouw was er betrokkenheid van zowel de bouwvakkers als het kantoorpersoneel. Iedereen van Mensink dacht goed mee en waar nodig werden er aanpassingen gedaan. We merkten echt dat ze er alles aan deden om het optimale eindresultaat te realiseren. Hierbij was Mensink ook altijd flexibel en in overleg was er veel mogelijk. We zijn zeer tevreden over het eind resultaat en zouden Mensink Bouwbedrijf iedereen aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid