facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mensen Personeelsorganisatie

Mensen Personeelsorganisatie

Info

MPO is een dynamisch en full service uitzendbureau. Kwaliteit, betrokkenheid en een persoonlijke benadering kenmerken onze werkwijze.

Geschiedenis

Over MPO


MPO staat voor Mensen Personeelsorganisatie bv. MPO is een dynamisch en full service uitzendbureau in Musselkanaal. Kwaliteit, betrokkenheid en een persoonlijke benadering kenmerken onze organisatie. Flexibiliteit is het sleutelwoord, in alle opzichten. Inzet en professionaliteit zijn typerend voor onze eigen medewerkers, maar ook voor de krachten die we uitzenden.


Onze expertise
Wij bemiddelen gekwalificeerd personeel in nagenoeg alle sectoren.


De kracht van MPO
Wat maakt MPO zo bijzonder? Bij MPO kennen we de diverse werksectoren als geen ander. Zo begrijpen we uit eigen ervaring de problemen van de voorman of bedrijfsleider als het gaat om bijvoorbeeld piekbelasting. Wij weten precies welke mensen er op dat moment nodig zijn. Vanuit die ervaring kunnen wij werkelijk oplossingen bieden. Veel bedrijven in de regio hebben de kracht van MPO al ontdekt en doen regelmatig een beroep op ons. Maak ook kennis met MPO!

Adres: A-weg 16, 9581 AK Musselkanaal, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0599-856060
Stad: Musselkanaal
Route: A-weg 16
Postcode: 9581 AK


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid