facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Menno's Dierenwereld

Menno's Dierenwereld

Info

Menno's Dierenwereld is dé dierenspeciaalzaak/dierenwinkel van Varsseveld en omgeving. Voor een eerlijk advies, voeding en accessoires voor vrijwel elk dier zoals: hond, kat, knaagdier, paard, kip, vogel en vissen. Desgewenst bezorgen wij gratis aan huis

Geschiedenis

Wij hebben een assortiment diervoeders en -accessoires voor vrijwel elk huisdier. Van hondenriemen tot aquaria en van konijnenhokken tot broedhokken voor vogels. Voeders zijn er in zowel klein- als in grootverpakking zakgoed.

Ook voor grotere aantallen voor maneges, zorg- of kinderboerderijen, pluimveebedrijven, etc. bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast verkopen wij een assortiment hengelsport.

U bent altijd van harte welkom in onze winkel, maar bezorgen ook wekelijks gratis aan huis.

Iedere dinsdag kunt u ons vinden in de omgeving van: Halle, Zelhem, Hummelo, Keijenborg, Toldijk, Steenderen, Brummen, Zutphen, Lochem, Barchem, Borculo, Ruurlo.

Iedere vrijdag kunt u ons vinden in de omgeving van: Heelweg, Mariënvelde, Lichtenvoorde, Winterswijk, Aalten, De Heurne, Breedenbroek, Dinxperlo, Ulft, Terborg, Etten, Gaanderen.

Adres: Dames Jolinkweg 9, 7051 DG Varsseveld
Telefoonnummer: 0315842604
Stad: Varsseveld
Route: Dames Jolinkweg 9
Postcode: 7051 DG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Welkoop Varsseveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Welkoop Varsseveld Welkoop Varsseveld 164 meter We waren er met de rolstoel en ze bezorgden dezelfde dag nog. Heel erg klantvriendeli...
Royal Canin Royal Canin 164 meter
Recensies
Het enthousiasme straalt van de staf af, als een jonge hond helpen ze je, nog net niet kwijlend, het liefst met niet alledaagse vragen, over alles wordt meegedacht.
Fijne prachtige zaak! Word Vriendelijk geholpen...
Goeie service dier gericht goede dierenzaak
Erg mooie nieuwe winkel, groot assortiment. Heel behulpzaam personeel met veel kennis van zaken. Alles is ook heel netjes geprijsd.
Hier werken vriendelijke en deskundige mensen die je graag te woord staan en actief met je meedenken. Daarnaast prima assortiment en een mooie winkel.
Leuke winkel heel mooi
Altijd een vrolijke sfeer in de winkel. Hele goede service en adviezen en hele leuke acties, zoals de dierenfotograaf! Wij komen er heel erg graag!
Verkeerde postcode ingevuld en werden daarover gelijk gebeld zodat pakketje vandaag nog op de post kon. Ondanks dat we het pakketje dus nog niet ontvangen hebben dus al een zeer positieve ervaring!
Ik ben er op een prettige manier geholpen. Ze zoeken met je naar oplossingen. Proffesionelle hulp
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid