facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mengrai

Mengrai
Adres: Dekenpompenstraat 31, 5236 BA Empel
Telefoonnummer: 073-6421121
Stad: Empel
Route: Dekenpompenstraat 31
Postcode: 5236 BA



op zoek naar gerelateerd: Thais afhaal, Thai Den Bosch, Lai Thai, Pad Thai Den Bosch
Recensies
Het eten is lekker smakelijk en goed en sober bereid. Het is vers, er is een open keuken en je kunt zien dat en hoe je eten bereid wordt. Het is een afhaalrestaurant dus de sfeer is niet echt belangrijk in de beoordeling. Prijs is goed voor de kwaliteit eten. Bestel je vooraf dan kun je je eten direct meenemen. Vegetarische menuopties: Er zijn vegetarische gerechten, meeste vlees/ vis of garnalen zijn extra.
Voor het eerst hier besteld maar zeker niet voor herhaling vatbaar super slecht, het leek wel Thais op zijn Hollands.Vooral grote smakeloze porties en de kipsate zat verstopt onder een halve liter saus?? Mijn advies, lever svp kwaliteit ipv kwantiteit.Eten: 1/5
Top warmhoudsysteem waardoor het eten loei heet blijft. Het eten is heerlijk!!
Altijd lekker eten sushi ook super vers
Vandaag voor het eerst " thais" besteld. Niet voor herhaling vatbaar, geen smaak het was meer garnalen in soep met witte bami zonder smaak met iets wat groen erin van minimale prei. Komkommer en sambal is tegen meerprijs. Kroepoek was wel betaald niet bijgeleverd. Erg teleurgesteld lijkt nog niet op thais.
Nou dat was de eerst en laatste keer..Kroepoek vergeten mee te geven de gerechten veeeeeel te waterig en zonder enige smaak laat staan thai's.. De paar groenten die er in zaten waren snotterig en zonder smaak.. De bami was gewone hollands bami met n paar spikkeltje prei..Nee voor die 72 euro kan je veeel beter eten krijgen..
Vandaag voor Eerste keer besteld,tevens de laatste keer. De Thaise smaak was ver te zoeken,die was in Thailand achter gelaten. De smaak was vlak laf en sauzen waterig. Zeker niet voor herhaling vatbaar.
Lekker Thais eten en Donderdag tot zondag verse sushi, en zeer betaalbaar.
Goede service, goede gerechten, zeer smakelijk en goede kwaliteit. Leuk personeel, ook een adres om sushi te bestellen. En als men het eten te flauw vind, kun je het gewoon aangeven dat het wat pittiger mag.
We komen al lange tijd bij deze Thai altijd erg goed. Maar deze keer was de laatste keer het was ineens of we naar de Chinees gingen geen menu meer maar grote bakken met een hele flauwe smaak. Erg jammer..
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Mengrai met het openbaar vervoer


Empel, De Brink 170 meter
6
Empel, Fluitenkruid 310 meter
6
Empel, Klaverstraat 410 meter
6
Empel, Tarweakker 450 meter
6

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid