facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meneer Nieges

Meneer Nieges

Info

Meneer Nieges is een heerlijk zaakje waar je op elk tijdstip heerlijk kan eten, lekker kan drinken en altijd een klein beetje mag komen dansen!

Geschiedenis

Dag knappe mevrouwtjes en nog knappere meneertjes,

Mijn naam is Meneer Nieges, aangenaam.

Ik ben ongelooflijk dol op belachelijk lekker eten. Kwaliteit boven kwantiteit, zei mijn vader altijd. En ik dus ook. Verder is iedereen altijd bizar welkom bij mij. Je moet alleen wel een beetje op zoek zijn naar gezelligheid. Dit mag in de vorm van een drankje of een hapje maar ik ben ook wel gek op een beetje dansen. Of het nou 's ochtends of 's avonds is, of soms zelfs 's nachts, ik vind eigenlijk alles wel gezellig.

Voor de rest ben ik van mening dat heel lekker eten en drinken absoluut niet duur hoeft te zijn, dus daar boffen jullie ook mee.

Joejoe!
Meneer Nieges



"Café Restaurant Nieges is de plek waar je van alle bistro klassiekers kan genieten terwijl je wegdroomt met uitzicht over het IJ!"
Adres: Westerdoksdijk 40 , Amsterdam 1013 AE, NL
Telefoonnummer: 020 215 9482
ln.segeinreenem@tnemeneve
Stad: Amsterdam
Route: Westerdoksdijk 40
Postcode: 1013 AE


Openingstijden

Maandag: 10:00-13:00
Dinsdag: 10:00-13:00
Woensdag: 10:00-13:00
Donderdag: 10:00-13:00
Vrijdag: 10:00-15:00
Zaterdag: 10:00-13:00


op zoek naar gerelateerd: meneer nieges koningsdag, meneer nieges menukaart, meneer nieges terras, meneer nieges trouwen, meneer nieges parkeren, meneer nieges parool, meneer nieges iens, westerdoksdijk 40
Recensies
Restaurant Meneer Nieges was in mijn ogen altijd een beetje een grand cafe met dito hapjes. Inmiddels en niet veel mensen weten dat draagt het vol trots terecht de naam Restaurant. Het eten is boven verwachting goed en de bediening zorgzaam, lief en snel en en en spreek Nederlands haha. We hebben een heerlijk avond gehad op deze top plek en fantastisch gegeten :
Een avondje uit met een groep van 25 met het verplichte menu/drank afname en semi private afhuur van een open zij ruimte van het restaurant. De avond was heel gezellig, maar de service iets te traag en het eten veels te weinig en de patatjes serveren, ruim voordat het vlees/vis op tafel komt is ook niet heel handig! Dus nog het een en ander moeten bij bestellen, beetje jammer. Leuke locatie voor een borrel, maar absoluut niet met een grote groep om te eten. Dan zijn er echt vele betere locaties in de stad.
Hadden gereserveerd voor diner om 19:00 uur. Echter om 13:15 werd er gebeld dat de keuken 18:00 sluit. We waren met een leuk gezelschap, kwamen ook mensen van buiten de stad. Dus het was niet zo maar mogelijk eerder te dineren. Er kon eventueel misschien iets geregeld worden maar daar hadden wij geen behoefte aan we voelden ons niet meer welkom. Tijdens het reserveren leek het alsof het vol zat want je kon alleen maar reserveren voor een hoge tafel. Al met al een zeer bijzondere gang van zaken.
Niet geheel tevreden over de cote du boeuf. Behoorlijke prijs voor zo'n 'klein' stukje vlees. Gin & Tonic was meer ijs dan Gin & Tonic....... Ik snap dat restaurateurs het zwaar hebben , maar dit is niet de juiste manier om aan klant binding te doen. Meer soort van rip-off.
Leuke locatie met mooi uitzicht op het IJ en zomers fijn terras. We hebben hier gegeten met een groep van 9 mensen. Het eten wat heerlijk, goede sfeer en prettige bediening.
Wie weet waar de naam vandaan komt weet ook: nu komt het goed! Leuke jongens en meiden in de bediening, lekker eten voor een niet-onredelijk bedrag. Tip: blijf op het terras.Eten: 4/5
Een leuke locatie aan het water bij het Ij met uitzicht over het water. Makreel en zalm waren uitstekend en de bediening zeer vriendelijk.
Zeer knullige, chaotische, slechte bediening. Na een half uur nog steeds aan een waggelende vuile tafel. Eerst wél mogelijkheid tot brunch, plots niet meer, om 14.30 enkel diner kaart dus. De garnaal kroketjes waren nog wel lekker. Dan de rekening. 3/4 stond er foutief af. 2e poging was nog steeds niet de juiste. Een mooie locatie maar absolute afrader en veeeel te duur voor wat je krijgt!
Moeilijk. Het eten was wel lekker. De wijn ook. Vriendelijke mensen, maar..... Wat duurde alles lang! 45 min voor drankje en dan nog eens 40 m8n voor gerecht kwam. Chaotisch gebeuren, veel verschillende obers. Voor veel verbetering vatbaar op dat gebied.
Leuke tent, mooi uitzicht met vriendelijk personeel. Mijn broodje was wel iets aangebrand en de frietjes kwamen veel later dan de rest van ons eten. Die Hebben we uiteindelijk van het huis gekregen. Waarschijnlijk hebben ze personeelstekort. Ik zou wel Terug gaan naar deze plek.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Meneer Nieges.

Amsterdam cafés

openingstijden, locatie, vervoer. Westerdoksdijk 40 amsterdam ontbijt en brunch kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Meneer Nieges adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Meneer Nieges. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Meneer Nieges delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bennys & Marys Bennys & Marys 197 meter
I-Dock I-Dock 285 meter Mooi restaurant met gezellige sfeer en leuk en aardig personeel. Eenvoudige kaart en ...
Bagels & Beans Bagels & Beans 349 meter De vrijplaats voor koffie, bagels & geluk.Waar de waan van de dag plaatsmaakt voor ee...
Worst Worst 374 meter Wij gaan altijd graag ergens eten voor nieuwe ervaringen! Hier is dat ruimschoots gel...
Hoogendam Hoogendam 466 meter Heel lekker eten! Prima voor ontbijt en gezellige sfeer.
't Blaauwhooft 't Blaauwhooft 487 meter Wanneer je onder het spoor door loopt naar Bickerseiland tref je een klein pleintje m...
Mads Mads 510 meter Wat hebben we hier heerlijk gezeten en wat gedronken en gegeten. Er staan niet heel v...
Gezondigd Gezondigd 650 meter Heerlijke koffie voor een schappelijke prijs. Fijn terras en vriendelijke medewerkers...
Coffee & Such Coffee & Such 657 meter Coffee bar / lunch cafe
2 Coffee & Such 2 Coffee & Such 657 meter Coffee bar / lunch cafe
Rosereijn Eetcafé Rosereijn Eetcafé 659 meter Leuk eetcafé in de Jordaan. We hebben heerlijk gezeten en genoten van de gezellige sf...
Teun Teun 671 meter Recentelijk op een zondag tijdens een enorme regenbui kwam ik met mijn opa en oma met...
Tavenu Tavenu 678 meter
Cafe de Dyck Cafe de Dyck 679 meter
Small World Catering Small World Catering 700 meter Pareltje dit zaakje! Mega lekkere broodjes, veel groenten erop, lekkere focaccia, ech...
The Breakfast Club The Breakfast Club 737 meter
Barney's Coffeeshop Barney's Coffeeshop 761 meter Wauw, als je hier langs gaat, probeer dan zeker de chocolade muffins! Loving it! Ik h...
Caulils Delicatessen & Catering Caulils Delicatessen & Catering 761 meter Vandaag de tosti wezen eten. Uitstekend, knapperig , gewoon erg lekker. Vriendelijk p...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid