facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meneer Kees Lichtenvoorde

Meneer Kees Lichtenvoorde
"laagdrempelige kantoorboekhandel. Uitgebreid assortiment in boeken, wenskaarten, kantoorartikelen en tijdschriften. Verkooppunt van Staatsloten, Lotto, krasloten, Toto en Lucky day. Verder hebben we achterhoekse produkten, feestartikelen en een Cadeaukaartmolen. Wij zijn een DHL servicepunt van DHL en hebben een oplaadpunt voor de OV-chipkaart. Mogelijkheid tot kopieren en inbinden. Service absoluut met een glimlach."
Adres: Varkensmarkt 8a, 7131DH Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0544-374414
Stad: Lichtenvoorde
Route: Varkensmarkt 8a
Postcode: 7131DH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Meneer Kees Lichtenvoorde, Meneer Kees Online, Kantoorboekhandel Meneer Kees
Recensies
Dat top Kantoorboekhande staan altijd voor je klaar en als er iets niet is wordt echt gelijk actie ondernomen echt een top winkel en tot boekhandel winkel ook weer Staatsloterij en lotto echt een top service ook met hele mooie boeken deze winkel verdient echt vijf sterrenl,
Kleine winkel met groot en uitgebreid assortiment. Deskundig personeel welke met u meedenkt. Goede kwaliteit voor een goede prijs.
Prima service en ik heb tot nu toe nog gekregen wat ik wilde hebben.
Een fijne winkel om aan te raden.
Goede medewerkers! Super behulpzaam!
Vertaald door Google Zeer handige niet al te grote boekhandel met allerlei genres. Ook kinderboeken en schoolbenodigdheden zoals potloden, agenda's en linialen. Er is ook een apparaat om je OV-chipkaart op te laden. En als laatste een DHL ServicePoint om pakketten op te halen en te versturen met DHL. Origineel Very convenient not all-too big bookstore with all sorts of genres. Also children's books an school essentials such as pencils, diaries and rulers. There's also a device meant to be used to charge your OV-Chipcard. And last a DHL ServicePoint to retrieve and send packages with DHL.
Vertaald door Google Superservice! Origineel Super service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid