facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meneer Jansen

Meneer Jansen
Adres: Nieuwe Rijn 21, 2312 JC Leiden
Telefoonnummer: 0715133197
Stad: Leiden
Route: Nieuwe Rijn 21
Postcode: 2312 JC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 01:00
Dinsdag: 10:00 - 01:00
Woensdag: 10:00 - 01:00
Donderdag: 10:00 - 01:00
Vrijdag: 10:00 - 01:00
Zaterdag: 10:00 - 01:00
Zondag: 10:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: meneer jansen coffeeshop, einstein leiden, meneer jansen t-shirts, jansen leiden, beste meneer jansen, youtube meneer janssen, meneer jansen den haag menu
Recensies
Sfeervol pand met een heel fijn terras, goed personeel die weet hoe een cocktail klaar gemaakt moet worden en het is er erg gezellig. Dit café heeft zijn karakter en ziel weten te bewaren.
Heerlijk cafe met een flinke lijst speciaalbier, je kunt er prachtig langs het water zitten en bootjes kijken. De tosti's vielen bij onze kinderen niet helemaal in de smaak, maar verder fantastisch gezeten
Een kroeg met een mooi assortiment aan bieren. Het publiek is licht alternatief en internationale studenten vertoeven hier geregeld. Het personeel en de keuze van muziek is hier op ingericht. Door de pijpenlavorm is het met name in de ingang enigszins krap. Voor mij persoonlijk een fijne kroeg in Leiden met een redelijke prijs kwaliteitsverhouding.
Op een zondagmiddag, in de schaduw van de Koornbeursbrug met zicht op 't mooie Leidse stadshuis. Alleen iets gedronken alcoholvrij bier, keuze is reuze. Vriendelijke en vlotte bediening. Prima prijs/kwaliteit.
Hele leuke kroeg, nog gezellig ouderwets binnen, maar ook mooi terras
Leuke tent, onwijs groot assortiment aan bier er is voor iedereen wat wils. Ook de wijnen zijn goed. Een lekker simpel broodje of tosti voor een goede prijs. Helemaal top!
Superplek om te zitten. Helemaal aan het water. Minpuntje veel mensen rookten om ons heen.
Vandeweek na JAREN een bakkie gehaald, verassend genoeg niets verandert! Genieten! Dit is Jansen!
Leuk café met goede barmensen. Zeker geschikt om met een speciaalbiertje in de zon te zitten, maar ook om rustig binnen te kunnen werken onder het genot van koffie of thee. ook na bijna een jaar afwezigheid nog steeds zeer hartelijk.
Lekkere bieren ook non alcohol. Het weer zat uiteraard ook mee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid