facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Meneer Ballon

Meneer Ballon

Info

Hier ben je op de juiste plek voor de mooiste ballonpilaren, ballonnenbogen en alle andere ballondecoraties.
De hoogste kwaliteit voor de beste prijs



"Mr. Balloon is gespecialiseerd in exclusieve ballonnen decoratie en Gender reveal producten. Daarnaast bieden wij voor diverse evenementen een Photo Booth en 360° video booth aan met assistentie."
Adres:
Telefoonnummer: +31634590941
Stad: Almelo



op zoek naar gerelateerd: Gender Reveal ballon met naam, Ballonnen rijssen, RaRa ballonnen, Mr Photobooth, Ballondecoratie Enschede, Poeder bom Gender Reveal, Geslacht bekend maken met rook, Ballonnendeal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ronnie's Springkussens Ronnie's Springkussens 318 meter Supersnelle service, 14u gebeld met de vraag of hij rond 15u een dinopark sprinkussen...
FixjeFeestje FixjeFeestje 2 km "FixjeFeestje, wij komen een feestje fixen! Zorgeloos een feestje geven thuis of op ...
Time to scream Time to scream 3 km Themafeest griezelen voor jong en oud.
SDC-Verhuur SDC-Verhuur 4 km Voor ons feest hadden wij 2 lichtsets gehuurd. Het zag er erg goed en professioneel u...
Confetti Events Confetti Events 5 km Verhuur, thema feest, kinderfeesten, Verkoop van thema draaiboeken. Kindervermaak op...
Recensies
Fijne ervaring. Voor onze gender reveal een rookbox en confetti kanon opgehaald. Communicatie per app duurde soms wat langer ivm drukte van de feestdagen. Daarna heldere concrete afspraak kunnen maken en bij ophalen snel en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg over gebruik van de box. Producten zien er goed uit en doen precies wat ze beloven. Onze gender reveal was een mooie ervaring dankzij mr Balloon.
Top bedrijf! Een jaar geleden spontaan toch bedacht om een gender reveal te doen, last minute snel een rookbox kunnen ophalen. Ze staan altijd voor je klaar en denken goed met je mee over de mogelijkheden. Een jaar later heb ik hier voor de doopsel van mijn zoon letters en ballonnen besteld. Ook heel blij met de fotobooth, heb alle foto’s digitaal en afgedrukt gekregen en hier een mooi album van gemaakt.
Ik moest het met spoed hebben, ik was vergeten iets te regelen. Gelukkig kon Mr. Balloon mij helpen binnen paar dagen, er werd ook geweldig resultaat geleverd! Ze verrichten altijd de beste en de vriendelijkste service ;
In 1 woord: Super!!! We hebben voor onze bruiloft de photobooth gehuurd en dat was echt een mega succes, kunnen we iedereen aanbevelen die een feestje geeft. De foto's en de layout zijn geweldig de digitale foto's achteraf zijn ook geweldig, top service, fijne mensen om mee te werken en te communiceren, gewoon perfect geregeld! En er zal nog lang over worden nagepraat :
Echt een top service! We hebben ruim van te voren aangegeven wat we willen en er werd netjes een paar dagen van te voren een tijd afgesproken. De versiering zag er super mooi uit en daar waren we erg tevreden over. We hadden een ballon die je kapot prikte en daar kwamen ook nog weer leuke ballonnen en veren uit. Al met al een super leuke en goed geregelde genderreveal gehad!!!
We hebben op onze school inmiddels twee keer gebruikt gemaakt van de PhotoBooth van mr. Balloon. Beide keren bleek gewoon het bijdraait tot een groot succes. Prachtige, duidelijke en sfeervolle foto’s! Contact leggen gaat gemakkelijk, reageren snel op vragen, komen gemaakte afspraken goed na, allen erg vriendelijk. Prijstechnisch ook niet duur! Aanrader!
Voor ons 10-jarig bestaan hebben wij Mr. Balloon ingeschakeld voor de aankleding van onze feestweek. Wat een fijn bedrijf om mee samen te werken! Ze denken goed mee, reageren heel snel en zijn zeer flexibel! Zeker een aanrader! Bedankt en tot de volgende keer!
Dit is de tweede keer dat we gebruik maakten van de service van MrBalloon en wederom op en top service! Hij is klantvriendelijk, biedt snelle levering, en komt afspraken na. Ons feestje was dankzij jou een echt succes! Tot de volgende keer!
Professioneel, service gericht, vriendelijk en denkt graag mee met mogelijkheden! Wij hebben veel plezier gehad van de prachtige decoratie tijdens een babyshower. Heel veel complimenten over gehad. Nogmaals bedankt voor jullie fijne service!
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze denken met je mee zodat je optimaal gebruik kunt maken van de service die ze bieden. Wij hebben de photobooth via Mr.Balloon gehuurd welke een mooie aanvulling was voor ons feest en hebben onvergetelijke herinneringen gemaakt. Bedankt Mr.Balloon!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid