facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MendriX

MendriX

Info

MendriX biedt de meest uitgebreide product-suite voor TMS, routeoptimalisatie, track & trace en mobiele smartphone oplossingen voor transport en koerier.

Geschiedenis

MendriX is een softwareleverancier voor de logistieke sector met een compleet TMS en mobiele oplossingen. Met bijna 20 jaar ervaring zijn wij één van de specialisten op het gebied van logistieke software en uitgegroeid tot dé marktleider die dagelijks duizenden logistieke operaties ondersteunt.

De kracht van MendriX is niet alleen de jarenlange ervaring en grote kennis van de sector, wij voorzien in uw complete softwareproces. Dit betekent één aanspreekpunt, dus meer gemak voor u.

MendriX ontzorgt, wij nemen werk uit handen en zorgen voor meer rust in uw organisatie. Wij denken (op creatieve wijze) mee met onze klanten. Gewoon, omdat zij stuk voor stuk uniek zijn en deze aandacht verdienen.

Adres: Bisonspoor 8006, 3605 LW Maarssen
Telefoonnummer: +31 346 - 290700
Stad: Maarssen
Route: Bisonspoor 8006
Postcode: 3605 LW



op zoek naar gerelateerd: MendriX kosten, MendriX vacatures, Transport bedrijf Eindhoven, Van Spreuwel Transport, Miedema Ophaaldienst, Hornbach van Spreuwel, Laurens van Run
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AAB International BV AAB International BV 952 meter Komt afspraken niet na. Wel betaald, niks ontvangen.
MG ElectriQ MG ElectriQ 1 km MG ElectriQ voor Elektrische installaties, ICT, Audio - Video en speciale ontwerpen i...
Recensies
Beste werkgever ever :- Leuk en inspirerend bedrijf om voor te werken, met een team van enthousiaste mensen, die een enorme drive hebben om altijd het beste resultaat neer te zetten voor de klant. :-D
Gave club om bij te werken. Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen: de wereld te veroveren met MendriX als beste TMS! Geloof mij niet, ga een in gesprek met een van onze accountmanagers en je zal overtuigd worden. “Software die gewoon werkt”
Vertaald door Google 10/10 zou opnieuw praten. vrij koel en vochtig. Origineel 10/10 would talk to again. pretty chill and dank.
Vertaald door Google Bedankt voor de inspiratie! Origineel Thanks for the inspiration!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid