facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MENCO

MENCO

Info

MENCO, verkoopt make-up en huidverzorging. Verder is er een wenkbrauwbar en geeft men schoonheidsbehandelingen, make-up en huidverzorgings workshops.

Geschiedenis

MENCO, verkoopt make-up en huidverzorging. Verder is er een wenkbrauwbar en geeft men schoonheidsbehandelingen, make-up en huidverzorgings workshops.

Make-up.
Menco geeft advies op maat. Pim Menco is bereid om u uitgebreid advies te geven. Hij neemt de tijd die nodig is. Alle producten zijn te voelen en uiteraard te koop.

Huidverzorging.
Met onze speciale apparatuur bekijken wij eerst waar u huid behoefte aan heeft. Is u huid wel zo schoon als u denkt? Is er veel droogte in uw huid? Is uw huid vet? Hoe pakken we oneffenheden aan?
Met onze kennis krijgt u een compleet advies. Welke producten passen bij u en wat zoekt u in een product. Wij nemen de tijd voor u.

Wenkbrauwbar.
Pim Menco heeft zichzelf gespecialiseerd in het verfraaien van de wenkbrauwen. Wij epileren, waxen en verven (als de behoefte daar is) de wenkbrauwen in de voor u perfecte vorm.

Schoonheidsbehandelingen.
Menco geeft diverse schoonheidsbehandeling voor alle huidtypes.

Make-up Workshops.
Menco is groot geworden met de make-up workshops. Van dinsdag tm zaterdag geven wij workshops. U kunt kiezen uit de diverse looks. Beleef een gezellige en leerzame workshop met uw naasten. Een unieke ervaring.

Huidverzorgings Workshops.
Na het grote succes van de make-up workshops is Menco ook huidverzorgings workshops gaan geven. U word volledig geadviseerd. Alles word meegenomen. De reiniging, dag/nacht creme, scrub, maskers, bodylotion, etc... Alles nemen wij mee.

Gelegenheids Make-up.
Natuurlijk kunt u bij Menco ook terecht voor al u andere make-up gerelateerde zaken. Denk aan een avondje stappen, een gala of een bruiloft. Wij helpen u graag.

Webshop.
Al onze producten zijn natuurlijk in onze winkel verkrijgbaar, ook te bestellen via de webshop op onze website.

Adres: Voorstraat 273, 3311EP Dordrecht
Telefoonnummer: 0653118372
Stad: Dordrecht
Route: Voorstraat 273
Postcode: 3311EP



op zoek naar gerelateerd: Permanente make-up Dordrecht, PMU wenkbrauwen Dordrecht, Lashes Dordrecht, Valentijn Dordrecht, Bruidskapsel Dordrecht, Schoonheidssalon Dordrecht Sterrenburg, Bruidsmake-up Dordrecht, Lash lift Dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sisi Perfect Nails Sisi Perfect Nails 392 meter Niet echt klantvriendelijk en nagels ook niet echt heel goed
Beauty by You Beauty by You 2 km Heel fijn geholpen door de dame, legde alles goed uit en de vervolgafspraak staat al...
De Haarfabriek De Haarfabriek 3 km Altijd gezellig kom er al jaren en het voornaamste is mijn haar zit altijd goed.
Mooi Parfumerie Sterrenburg Mooi Parfumerie Sterrenburg 3 km Een winkel waar ik regelmatig kwam. Personeel vriendelijk tot je een keer iets wil ru...
Beautysalon Farah Beautysalon Farah 3 km Toppie, zo lief is Fatah
Make Up By Taty Make Up By Taty 4 km Professional MUA based in the Netherlands. Award winner of the best MUA of Angola in ...
Darphin Nederland Darphin Nederland 6 km Welkom op de officiële Facebookpagina van Darphin Nederland. Ontdek alles over profes...
Recensies
Mijn brows zijn altijd on fleek! Top salon.
Mooie wenkbrauwen lekker strak. Aardige personeel.
Leuke ochtend gehad. En goeie tips gekregen over make up en hoe je dit op de juiste manier bij jezelf kunt aanbrengen. Hij is gewoon een professional en ook heel goed in het stylen van de wenkbrauwen... een aanrader!
Mijn wenkies wenkbrauwen zagen er op en top uit! Erg leuke sfeer en super gezellig. Ik ga zeker vaker terug komen
Heel vriendelijk en kundig, mooie wenkbrauwen weer van Eva
Onwijs veel geleerd vandaag wat een leuke workshop was het. Pim neemt de tijd voor je en begrijpt waar je mee zit. Heel veel tips en adviezen meegekregen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Super fijne relaxte sfeer, goede tips en gesprekken gehad. Mijn wenkbrauwen zijn nog nooit zo strak en netjes geweest ! :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid