facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Melvin Kroes de fietsspecialist

Melvin Kroes de fietsspecialist
Adres:
Telefoonnummer: 0499-379936
Stad: Oirschot


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BMS Bikes BMS Bikes 2 km KTM fietsen, onderdelen en kleding!
Gazelle Gazelle 2 km
R. van Overdijk Tweewielers R. van Overdijk Tweewielers 2 km Van de week nieuwe racefiets gekocht goed advies van Richard gekregen en een mooie ...
Recensies
Wij zijn erg blij met de fietsen en onze klanten bij Kuijpers Automotive ook krijgen er positieve reacties op. Samen met Melvin hebben naar onze mogelijkheden gekeken en met ons mee gedacht. Fijne service, klantvriendelijk en is zelfs omdat we het druk hadden de fietsen komen brengen in Eersel hij kwam toch in de buurt zei die, dat is mee denken en wordt erg gewaardeerd.
Ondanks de garantie termijn 5 dagen over de datum was heeft Melvin Kroes ons Fietsenrek zonder verdere kosten gemaakt. Chapeau.
Prima geholpen door mijns inziens vakbekwame en vriendelijke mensen. Wij hebben een Gazelle fiets. Zelfs daarvoor had men een origineel onderdeel voor een ingewikkeld probleem.
Fantastische service, persoonlijke aandacht en goede prijs in vergelijking met andere fietsenwinkels in de regio, absolute aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare sportieve nieuwe e-bike. Top!
Goede ervaring met dit bedrijf. De ondersteuning van mijn fiets werkte niet meer. Het vriendelijke personeel loste dit gratis op ondanks dat de fiets niet bij hun gekocht was. Perfecte service , dikke pluim voor dit bedrijf
Goeie service, denkt mee en staat meteen klaar zodat we volgende week met de hond in de fietsmand met vakantie kunnen. Ook ons kinderzitje was meteen geregeld. Top!
Ik heb onlangs 2e hand fiets gekocht bij Melvin. Hij werd me aangeraden door meerdere familieleden van me. Ik werd keurig geholpen, de fiets was perfect en de prijs was erg scherp. Ik ben zelden zo tevreden geweest over de service van een bedrijf. Een absolute aanrader waarvoor ik graag 35 km voor omrijd. Een volgende aankoop m.b.t. fietsen of fietsaccessoires Gaat zeker weer via Melvin Kroes.
Enige tijd geleden reed ik 2x mijn binnen banden lek. Ik reed vlakbij Oirschot. Ik belde Melvin Kroes op. Ik kon meteen geholpen worden. Meneer is echt een vak man. Binnen 10 min stond ik weer buiten. Ik werd op een fijne manier behandeld en op een prettige manier geadviseerd. Dit heb ik ten harte opgenomen en ik kon weer prettig verder rijden. Dank u wel en een rit om nooit te vergeten.
Vakkundig, klantgericht en snel geholpen!
Lek gereden toen we op vakantie waren, was geen probleem, keurig geholpen, ben je in de buurt en heb je problemen met je fiets is dit echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid