facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mellie Treats

Mellie Treats

Info

Ontstaan uit een passie voor zoetigheid, de ontdekking bij elke hap is het genot wat wij met u willen delen.

Geschiedenis

Ontstaan uit een passie voor zoetigheid, de ontdekking bij elke hap is het genot wat wij met u willen delen. Het ambachtelijke werk waar veel uren in zit is het resultaat van deze passie. U kunt bij Mellie Treats terecht voor meerdere producten: taarten, cupcakes, koekjes, gebakjes, delicatesses van een Turkse origine die zowel hartig als zoet bereid zijn. De inspiratiebron is uw vraag en uw persoonlijkheid zodat uw bestelling ook wordt zoals u het graag wilt hebben!

Wanneer bestel ik bij Mellie Treats?
Voor al uw speciale gelegenheden kunnen wij uw taart, cupcakes, koekjes, gebakjes en Turkse delicatesses verzorgen. Hierbij kunt u denken aan verjaardagen, jubilea, bruiloften, verlovingsfeesten, een netwerkborrel, een meeting, een geboorte en elke bijeenkomst waarvan u vindt dat daar ambachtelijke zoetigheden horen of eventueel een taart!

Om kwaliteit te waarborgen streven wij ernaar om een week van te voren met u besproken te hebben wat voor details uw bestelling heeft en hoe wij dat kunnen verwezenlijken.

Tot aan de cake toe bij elke taart is alles eigenhandig gemaakt door ons. U kunt uw taart voor verschillende gelegenheden bestellen. Als u al een idee heeft, denken wij graag mee met u om het te optimaliseren naar de perfecte taart voor de perfecte smaak en het genot dat u ervan zult hebben. Deze passie is niet alleen het maken van taarten maar ervoor willen zorgen dat de taart een reflectie is van uw verwachting, uw persoonlijkheid en de bijeenkomst waar het voor zal dienen.

Adres: Castorweg 294, 7557 KS Hengeloo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 31618494454
Stad: Hengeloo
Route: Castorweg 294
Postcode: 7557 KS


Recensies
Zeer tevreden met de overheerlijke taarten en prachtige decoraties. Mellietreats zorgt dat je, je bijzondere dagen als een droom ervaart!!!
Voor een feestje van mijn dochter Mellie treats ingeschakeld. Allereerst een vriendelijke en professionele dame die luistert naar je wensen. Ze haalt inspiratie uit je wensen en stopt dit in een prachtige taart die niet alleen mooi is om te zien maar ook heerlijk smaakt. Ook haar decoratie barst van de creativiteit. Zeer tevreden en zal voor de eerste beste gelegenheid weer haar inschakelen!
Vertaald door Google Leuke cupcakes en bruidstaarten Origineel Nice cupcakes and wedding cakes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid