facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Melkveebedrijf Roseboom

Melkveebedrijf Roseboom

Info

Melkveebedrijf Roseboom biedt rondleidingen, excursies, proeverijen en vergaderruimte aan! Kom eens langs in Borger en neem een kijkje op onze boerderij.

Geschiedenis

Melkveebedrijf Roseboom is gevestigd in Borger, het culturele hart van Drenthe. Wij, Irma & Leen met onze zoon Gert Jan, melken dagelijks 230 koeien. Daarnaast hebben wij 170 kalfjes en pinken, 2 paarden en 10 katten.

Sinds 2016 bieden we u de mogelijkheid aan om ons te bezoeken en alles te weten te komen over het leven en werken op een moderne, toekomstgerichte boerderij. Bij ons kunt u van verschillende mogelijkheden gebruik maken:

- Rondleidingen en excursies
- (melk)proeverijen
- Zaalhuur (met uitzicht op de melkstal!)

Let op: vanaf groepen groter dan 8 personen.

Ook leuk voor teamuitjes, zakelijke vergaderingen, familiedagen en iedereen die eens op een boerderij wil komen kijken!

Voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen, mail ons ([email protected]) of stuur ons een berichtje via Facebook!

Adres: vorrelsweg 1, 9531TM Borger, Drenthe, Netherlands
Stad: Borger
Route: vorrelsweg 1
Postcode: 9531TM


Recensies
Mooie combinatie van boerderij en informatie centrum over het hoe en waarom een boer werkt zoals hij werkt. Goed luisteren en dan wordt je een héle hoop duidelijk en krijg je alleen maar meer respect voor de mensen op het platteland . Was voor ons een leerzame ervaring en een leuke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid