facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Melkveebedrijf "Lage - Bijssel "vof.

Melkveebedrijf

Info

We melken 250 koeien in een 44 stands buitenmelker en voeren met een voerrobot van Trioliet .We melken 3x per dag (5.30uur- 13.30uur en 21.30 uur).

Geschiedenis

Melkkoeien 275 / Jongvee 130
melkquotum 2.305.000 kg melk
grond 113 ha.
melkmaatschap i.c. jongveeopfok 100 st.
ijsbooerderij



"Melkveebedrijf “Lage - Bijssel” vof heeft 425 melk/kalfkoeien op2 locaties en er word 3x daags gemolken met een buitenmelker 44 st. van SAC.De koeien worden 6 x daags automatisch gevoerd met een Trioliet voerrobot.Tijdens zomer periode 15 april - 15 september zijn we open met de ijssalon,met keus uit 15 soorten roomijs/sorbetijs en yoghurtijs,ook is er nu softijs te verkrijgen.Ook hebben we een grote tent 6x 12 die wordt verhuurd voor familiefeestjes / BBQ in eigenbeheer of geheel verzorgd."
Adres: Oude Molenweg 15, 8085SW Doornspijk
Telefoonnummer: 0630526079
Stad: Doornspijk
Route: Oude Molenweg 15
Postcode: 8085SW



op zoek naar gerelateerd: IJsboerderij Gelderland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stal Hanzehof Stal Hanzehof 4 km welsh pony hengsten en fokkerij sectie A,B,C en Part Bred
Loonbedrijf Visch BV Loonbedrijf Visch BV 4 km Supermooie truck! Vooral die spinners! Daar kan geen elektrokar tegenop Haha.
Loon-en grondverzetbedrijf van Spijkeren Loon-en grondverzetbedrijf van Spijkeren 5 km Vertaald door Google joaweh Origineel joaweh
Zorgboerderij De Klinkenberg Zorgboerderij De Klinkenberg 6 km Een ontspannen en vriendelijke zorgboerderij
Recensies
Leuk om even binnen te kijken bij dit grote melkveebedrijf. Behoort met 320 melkkoeien tot de grootste 5% van Nederland. Speeltuin voor de kinderen en heerlijk schepijs en wat andere zuivel te koop. Review hieronder sprak over kleine bolletjes maar was bij ons geen sprake van! Zie foto - 2 bolletjes Heerlijk ijs en vriendelijke eigenaar die graag wat verteld over zijn bedrijf.
Geweldig lekker ijs
Mooi om een kijkje te kunnen nemen in een melkveebedrijf! Er hing een prettige sfeer en we voelden ons vrij om overal rustig te kijken! Ijsjes smaakten ook erg lekker!
Een hele leuke gastvrije boerderij! Je mag in alle stallen kijken. Ze hebben heerlijk ijs en voor de kinderen hebben ze een leuke speeltuin!
Geweldig ijs en leuk dat je bij de koeien ook kan kijken
Super dat er suikervrij ijs is. Het ijs is lekker maar de bolletjes zijn wel heel klein. Leuk om in de stallen te mogen kijken.
Geweldige locatie onderweg met de fiets tijdens een voettocht. Heerlijk ijs ook ijs zonder suiker. Een speeltuin voor de kids is ook aanwezig. Een ommetje waard
Helaas geen ijs gegeten want wij werden direct misselijk toen we de kisten voor kistkalveren zagen staan. Dat dat nog mag! We hadden meteen nergens zin meer in en zijn dus snel doorgereden. Annemieke
Hebben hier een week cursus gehad. Was een lust om hier te mogen zijn. Zeer vriendelijke mensen heerlijke soep en lekkere broodjes gehad. Namens mij bruland achtmaal nogmaals hartelijk dank voor de gastvrijheid.
Heerlijk ijs, Prima plaats om even uit te rusten en eens te kijken hoe een moderne boerderij eruit ziet en werkt.alles was zeer verzorgd, ook de kalfjes in hun iglootjes.Toevallig ontdekt maar zeker de moeite waard.!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid