facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Melkveebedrijf Commijs

Adres: 1A Zwanegatse Dijk, 3299 LT Binnenmaas
Telefoonnummer: +31786765241
Stad: Maasdam
Route: 1A Zwanegatse Dijk
Postcode: 3299 LT


Recensies
Heerlijk ijs. Ruim terras met speelruimte voor de kinderen. Koeienstal om te bekijken. Winkel met allerlei zuivelproducten en streekproducten.
Heel leuk! Altijd heerlijk ijs en lekkere streekproducten. Nu in een prachtig mooi nieuw gebouw, helemaal top, keurig, en airco. Heerlijk buiten met uitzicht op de polder ijs gegeten en daarna natuurlijk nog bij de koeien gekeken. Voor kinderen ook veel te doen, en veel dieren, als je er langs fietst, even ijsje of koffie doen!
Mooi te zien hoe dit bedrijf steeds verder groeit. Met het nieuwe pand ook veel ruimte voor de winkel. Leuke producten en natuurlijk heerlijk ijs. Ruim terras met speel mogelijkheden buiten.
Heerlijke ijs en ze zijn niet zuinig
Nieuwe winkel, leuke speelgelegenheid, geitjes, koeien, 3 lieve erfhonden. Ijs, kaas, chocola, streekproducten verkrijgbaar.
Mooi verzorgde winkel en buitenplaats waar je lekker kunt zitten. Het ijs is lekker van smaak alleen een beetje aan de zachte kant al.
Mooi initiatief waarbij je door de koeienstal kunt wandelen, de koeien aaien en voeren. Klein winkeltje met verkoop ernaast. 's Zomers met heerlijk ijs voor op t terras of in de speeltuin.
Verse melk , cholademelk, karnemelk, vla en boter, lekkerder dan bij de supermarkt.
Wat een heerlijk ijs!!!! Liter bakken voor thuis of een ijsje om gelijk op te eten.Er zijn verschillende zuivelproducten verkrijgbaar, Heerlijk!!! Zo smaak zuivel op zijn best! Vers van de koe, met liefde gemaakt Je kan er tegenwoordig ook op het heerlijke terras een ijsje eten. Voor de kinderen is er een speelplek en zijn er, behalve koeien ,ook andere boerderij dieren.
Het is erg leuk voor kinderen om te zien waar de melk vandaan komt! En heerlijke melk + melkproducten te kopen.Je kunt er ook buiten zitten en zelfgemaakt ijs kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid