facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Melktap Wilp/Boerderij de Elshof

Melktap Wilp/Boerderij de Elshof

Info

Op boerderij de Elshof in Wilp tapt u verse melk uit de Melktap, koopt u uw verse eitjes en heerlijk ambachtelijk pannenkoekenmeel.

Producten

Verse onbewerkte melk, verse eieren, ambachtelijk pannenkoekenmeel, boerderij-educatie, rondleidingen, gedroogde koemest

Adres: Zwarte Kolkstraat 22, 7384DB Wilp-Achterhoek, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-45863575
ln.pliwpatklem@ofni
Stad: Wilp-Achterhoek
Route: Zwarte Kolkstraat 22
Postcode: 7384DB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 20:00

Recensies
geweldige plek!! Verse melk, lekkere ijsjes en softijs te koop en nog veel meer
Dit hebben we bezocht tijdens een pauze met de fiets tocht. We dachten een rustpunt aan te doen maar dat is wel wat meer als een rustpunt. Een complete landwinkel, melktap, en alles keurig netjes. En voor de kinderen is er echt heeeeel veel speelgoed. Ja die krijg je dus niet meer mee naar huis. Echt top locaties. Heb helaas geen foto,s gemaakt.
Ontzettend leuk winkeltje met een melktap, vla, yoghurt, vlees, spek, eitjes en andere etenswaren. Dit is ook betaalbaar! Ook kun je even in de stal kijken bij de koeien. Voor kinderen buiten staan er allerlei skelters.
Leuke boerderijwinkel met heerlijk softijs voor een eerlijke prijs. Neem wel voldoende contant geld mee, dat is het makkelijkst. Je kunt ook met een QR code betalen via je bank app.
Top, mooie locatie en gelegenheid om even te zitten. Gevarieerd aanbod van producten. Heerlijk ijs!
Eerlijke verse producten voor een leuke prijs. Gezellig en rust op het platteland, soms letterlijk tussen de koeien.
Heerlijk verse producten veel keuze en makkelijk af te rekenen vooral de eieren
Al meerdere malen geweest, ze hebben er lekkere verse melk, eerlijk vlees, eieren voor een goede prijs en nog allerlei andere lekkere en eerlijke producten. Zeker de moeite waard om eens een keer langs te gaan. Het is wel zo dat je contant geld bij je moet hebben want je kan er niet pinnen. Ze hebben er wel een automaat om 5 en 10 euro te wisselen voor 1 euro munten.
Heerlijke verse melk, bakken met ijs en een heerlijk vers getapt ijsje voor op de hand.
Je doet de boeren een plezier mee .lekkere melk bij de melktap en ijs en vlees en groente en zoveel meer . Aan rader voor iedereen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid