facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Melktap Nijeveen

Melktap Nijeveen
"Wij zijn boer in Nijeveen en wij willen graag ons verhaal vertellen en ons bedrijf laten zien.Wij verkopen onze verse melk direct uit de melktank en verwerken een deel hiervan ook tot andere producten.Altijd open op afspraak en op zaterdag tussen 10 en 12 zonder afspraak."
Adres: Dorpsstraat 89, 7948 Nijeveen
Telefoonnummer: +31 6 12911927
Stad: Nijeveen
Route: Dorpsstraat 89
Postcode: 7948



op zoek naar gerelateerd: melktap prijs, tweedehands melktap, melktap kopen, melktap kapelle, melktap overijssel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chocokus Chocokus 1 km Gewoon het lekkerste gebak dat je kan krijgen!
dekkernijeveen.nl dekkernijeveen.nl 3 km Komen hier al jaren om klompen of andere artikelen. Altijd heel netjes en vriendelijk...
Recensies
Rondleiding en uitleg gehad, erg vriendelijk, leuk opgezet. Mooie producten gekocht, zeker een kijkje waard.
Prima werkende automaten, duidelijk uitgelegd. Uitstekende kwaliteit waren.
Heerlijke zuivel en vlees producten en goed service
Ik ben afgelopen dinsdag met een vriend uit Uganda bij jullie op de boerderij geweest, ik uit het centrum van Rotterdam en mijn vriend was de rondleiding een bijzondere ervaring. De verse eieren zijn heerlijk. Wens jullie heel veel succes!!
Leuk! Kinderen leren dat melk van de koe komt en niet uit de supermarkt. Veel kunnen vragen, je mag overal even een kijkje nemen. Zeker de moeite om langs te gaan.
Super vriendelijk en zaterdags even bij de kalfjes kijken en aaien..top producten erg lekker..wij gaan niet meer voor zuivel naar de supermarkt.
De beste melk uit de omgeving direct bij de boer te koop, naast melk ook eieren, eerlijk rundvlees en andere heerlijk zuivelproducten.
Super, heerlijke verse melk en aanverwante melkproducten. Bezoek op afspraak of zaterdag. Vandaag weer 6 ltr. Gehaald en een keertje chocomelk
Heerlijke zuivel artikelen. Ik ben trots op de boer.
Geweldige automatische melktap waar je kunt pinnen. Ook vlees en groenten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid