facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Melktap De Raesfeltstede - Melkveebedrijf Keuper

Melktap De Raesfeltstede - Melkveebedrijf Keuper

Info

Wij zijn echte ‘weideboeren’. Van april tot en met oktober grazen onze koeien dag en nacht buiten. Graag houden we jullie op de hoogte over onze boerderij en nodigen u uit om onze melk en kaas te komen proeven.

Geschiedenis

Wij zijn echte ‘weideboeren’. Van april tot en met oktober grazen onze koeien dag en nacht buiten. Graag houden we jullie op de hoogte over onze boerderij!



"Tap zelf uw verse biologische rauwe melk! De melk komt rechtstreeks van de koe en is onbewerkt. De melktap is 24/7 open. Flessen zijn aanwezig tegen een vergoeding.Bij de melktap kunt u ook boerenijs-to-go en eieren kopen. Dit kan contact of via een QR code.Verkrijgbaar in onze boerderijwinkel- rauwmelkse kaas diverse smaken- biologisch rundvlees van eigen koeien- appelsap van eigen hoogstamboomgaard- boerenijs van eigen melk- honing van de bijenkasten op ons erf- eieren van eigen kippenPin betaling is mogelijk.Openingstijden boerderijwinkel:- zaterdag 13.00-17.00 uur- of op afspraakMelktap melk eieren ijs is 24/7 openOf bestel online onze producten via onze website."
Adres: Nieuweweg 14, 7078 AC Megchelen, Gelderland, Netherlands
Stad: Megchelen
Route: Nieuweweg 14
Postcode: 7078 AC



op zoek naar gerelateerd: Grasgevoerde rauwe melk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MAACKT MAACKT 120 km Bijzonder en van goede kwaliteit! Ik heb een citymap van Los Angeles besteld. Ik ben...
Recensies
Eerste keer hier maar beslist niet de laatste keer, Mooi bedrijf met biologisch, grasgevoerd rundvlees en een kleine boerderijwinkel die op zaterdag geopend is van 13:00 tot 17:00. Het is overigens ook mogelijk een afspraak te maken. Producten kunnen ook online besteld worden.
Dit is een top bedrijf dat heerlijke verse melk, maar tegenwoordig ook drie verschillende soorten eigen kaas verkopen. Zeer vriendelijke mensen en een échte aanrader om daar eens heen te gaan
Overheerlijke boerenijsjes van eigen biologische melk gegeten en ook nog even een verse worst van eigen biologisch vlees voor het avondeten meegenomen. Dat was genieten en het voelt heel goed om te weten waar het vandaan komt! Heel aardige mensen die goed bezig zijn!
Prachtige historische boerderij met modern biologisch bedrijf. Productverkoop via melktap en in winkel op de deel; eigen rauwmelkse kaas, ijs, honing en sap en binnenkort ook eieren en vlees! Aanrader!
Geweldige verse melk uit de tap. 1cliter voor maar €1,-!
Leuk kalfjes kijken bij de boer
Het ijsje was heerlijk maar wel een beetje duur.
Lekkere melk van de tap en diverse kaasjes.
Heerlijk koele melk getapt. Echt een aanrader.
Lekker verse melk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid