facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Melkmachine Centrum Noord BV

Melkmachine Centrum Noord BV

Info

Als één van GEA's grootste dealers bieden wij u een compleet productengamma: van melkinstallaties tot stalinrichting en voersystemen tot After-Sales.

Geschiedenis

Melkmachine Centrum Noord b.v. is een zelfstandig dealerbedrijf dat geheel gericht is op de melkveehouderij.

Als één van GEA Farm Technologies grootste dealers bieden wij u een compleet productengamma: van melkinstallaties tot stalinrichting en voersystemen tot After-Sales producten.

Voor het onderhoud en periodiek doormeten van melkwinningsapparatuur hebben wij KOM-gecertificeerde medewerkers in dienst.
En met onze After-Sales routerijders zorgen wij ervoor dat onze klanten om de twee maanden van voldoende reinigingsmiddelen, dipmiddelen, filters en andere toebehoren worden voorzien.

Voor complete melkstallen, melkrobots, stalinrichting, voersystemen, koelsystemen, automatisering, onderhoud en After-Sales producten bent u bij ons aan het juiste adres.

MCN BV is o.a. dealer van GEA Farm Technologies melkwinningsapparatuur, GEA Farm Equipment Royal De Boer Stalinrichting en Mesttechniek, GEA Farm Services Hygiëne, Reiniging, Onderhoud en Onderdelen. GEA AutoRotor draaimelkstallen, multi-box MIone melkrobot, enkel box MonoBox melkrobot gebaseerd op DairyProQ, voersystemen, koelsystemen, selectiesystemen en opdrijfhekken, management- en tochtdetectiesystemen, kalverdrinkautomaten, GALEBREAKER ventilatiesystemen en JOZ mestschuiven, mestrobot en voeraanschuifsystemen.

Adres: De Hemmen 78, Drachten
Telefoonnummer: 0512 540 044
Stad: Drachten
Route: De Hemmen 78


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid